NIEUWSAudio-Time

Audioshow Martin Logan en Paradigm bij Audio-Time Breda

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei aanstaande staan de producten van Look & Listen/Penhold bij Audio-Time extra in de aandacht. Dat wil zeggen dat een breed scala aan luidsprekers van Martin Logan en Paradigm luisterklaar opgesteld zullen staan, van de Paradigm Monitor SE tot en met de Inspiration ESL 11A uit de MasterPiece-serie van Martin Logan. De diverse modellen zullen worden aangestuurd met de STR-versterkers van Anthem, waarbij de streamers van Lumïn als bron zullen dienen.

Onlangs is de nieuwste en derde generatie van Anthem’s befaamde ruimtecorrectie systeem ‘ARC Genesis’ beschikbaar gekomen. ARC Genesis heeft tal van substantiële verbeteringen ondergaan voor een betere weergave van muziek en filmsoundtracks. Deze tool is gratis beschikbaar voor de huidige en eerdere generaties van Anthem, Paradigm en Martin Logan luidsprekers en elektronica.

In de schijnwerpers staan ook de 'upgrade'-mogelijkheden die de voedingen van Sbooster hebben om ieder apparaat dat gebruik maakt van een externe (schakelende) voeding beter te laten klinken. Voor sommige streamers van Lumin zijn ook Sbooster up-grades verkrijgbaar.

Je bent op 23, 24 en 25  mei van harte welkom om dat eens te ervaren. Kijk voor openingstijden op de website.

Audio-Time
Van Goorstraat 10
4811HJ Breda

MERK

EDITORS' CHOICE