NIEUWSMelco

Melco 100 Series: You want it darker (en nieuwe software)

Het Japanse Melco Audio, bekend door zijn streamers en cd-rippers, heeft de apparaten die onderdeel zijn van de 100-productlijn nu ook in een zwarte uitvoering uitgebracht. De koper kan nu dus kiezen uit een zilverkleurige of zwarte uitvoering. Tevens heeft Melco de firmware van de modellen N1, N10 en N100 voorzien van intelligente zoekfuncties om het zoeken in grote muziekverzamelingen makkelijker te maken. Melco is aanwezig op de High End audiobeurs in München om apparaten en software te demonstreren. 

Melco 100 Series: nu ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering

De meeste hificomponenten zoals versterkers, luidsprekers, draaitafels en cd-spelers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Immers, smaken verschillen en de één houdt van lichte kleuren en de ander heeft de voorkeur voor donkere kleuren. De 100-productlijn van het Japanse Melco was alleen uitgevoerd in een zilvergrijze kleur, maar Melco heeft de apparaten nu ook in een zwarte uitvoering beschikbaar gemaakt.

Melco Intelligent Music Library

Melco heeft ook de firmware van de modellen N1, N10 en N100 verbeterd. De nieuwe Melco Intelligent Music Library combineert op maat gesneden functies van de Metadata Engine van SongKong en de UPnP Server / MinimServer. Dit biedt volgens Melco grote voordelen als sprake is van een grote muziekverzameling.

Hier komt nog bij dat sommige albums eigenlijk helemaal geen albums zijn maar eerder een soort kleine muziekverzameling. Dit speelt met name een rol bij klassieke cd’s waar vaak verschillende muziekstukken bij elkaar worden gezet, soms zelfs van verschillende componisten.

Wie meer wil weten kan de stand van Melco bezoeken op de High End audiobeurs in München (Atrium 4.1, Kamer F107).

EDITORS' CHOICE