19-05 Shunyata workshop en 26-05 Boenicke Experience bij Hifi Studio Wilbert

Hifi studio Wilbert in Utrecht organiseert op zondag 19 mei 2019 een workshop waarin de kabels van Shunyata centraal staan. Een medewerker van Shunyata is te gast en zal uitleg geven over de door gebruikte techniek van Shunyata. Een week later zal een show plaatsvinden rondom de luidsprekers van het Zwitserse Boenicke. Hoofdontwerper Sven Boenicke zal aanwezig zijn voor een toelichting en het beantwoorden van vragen. 

Zondag 19 mei 2019: Shunyata workshop

Brandon Lauer van Shunyata Research is bij ons te gast voor een praktische workshop/seminar over de unieke wetenschappelijke benadering van de huidige productlijn van het bedrijf en hun toekomstige projecten.

Centraal staat de vraag: Waarom zijn voedingskabels zo fundamenteel in een systeem en hoe werkt dit door in de voeding van een component? Brandon legt de toegepaste Shunyata technologieën uit aan de hand van demo's met meetapparatuur om empirisch bewijs te leveren over hoe de Shunyata producten werken.Ook zal hij gebruik maken van muziekfragmenten ter ondersteuning en verduidelijking.

Naast de workshop is er natuurlijk ook tijd om te genieten van muziek op onze schitterende Gauder luidsprekers. De Gauder Akustik DARC 60, Vescova 2 én Cassiano 2 staan opgesteld klaar.

De workshop duurt circa 1,5 uur en is in het Engels. Na afloop zijn er hand-outs beschikbaar

Klik hier om in te schrijven.

Zondag 26 mei 2019: Boenicke Experience met de W13 SE+ én Sven Boenicke

De Zwitser Sven Boenicke is één van meest getalenteerde luidsprekerontwerpers van dit moment. Zijn lange ervaring als technicus bij live registraties van muziek en zijn compromisloze ontwerpfilosofie ten aanzien van luidsprekerontwerp en fabricage, maken dat zijn ontwerpen uit massief hout nagenoeg allemaal instant klassiekers zijn.

Op 26 mei staat het nieuwe topmodel, de Boenicke W13 SE+, centraal. Met een eigen versterkersectie in het laag is de W13 heel goed aan te sturen en te tunen. Natuurlijk staan die dag ook de Boenicke W5 (de nieuwe “instapper”), de Boenicke W8 en Boenicke W8SE te spelen.

Sven is deze dag zelf aanwezig om zijn ontwerpen toe te lichten en te demonstreren.

Ervaar de unieke live-sound van Boenicke op deze bijzondere dag en schrijf je hier in.

Graag tot zondag 19 en/of 26 mei 2019,

Chris, Harald, Jan Willem en Olav

Adresgegevens en openingstijden Hifi Studio Wilbert

  • Hifi studio Wilbert b.v.
  • Korte Jansstraat 11
  • 3512 GM Utrecht
  • Tel: +31 (0)30 – 231 9874
  • E mail: wilbert@wilbert.nl
  • Dinsdag tot en met vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 tot 17:00 uur

EDITORS' CHOICE