Bowers & Wilkins Formation Gallery bij Poulissen: luistershows op 10 en 11 mei

Op tweede paasdag heeft Bowers & Wilkins de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Poulissen Audio Video Center in Roermond haakt graag op dat nieuws in met een eigen primeur: de speciaalzaak introduceert namelijk de Bowers & Wilkins Formation Gallery, waar je binnenkort als eerste kennis kunt maken met de nieuwe serie luidsprekers. 

'Speciaal voor deze nieuwe lijn gaan wij de eerste Gallery inrichten', meldt Johan Poulissen. Je kunt er alles over lezen op www.poulissen.nl. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei aanstaande vinden er bovendien exclusieve eerste demonstraties van de Bowers & Wilkins Formation plaats. 

Formation demo en VIP-event

Vrijdagavond 10 mei vindt een van de allereerste landelijke presentaties van de Formation-serie plaats. Het betreft een heus VIP-evenement, waarbij inschrijving noodzakelijk is. Dat is overigens wel gewoon gratis, en kan via een mailtje aan info@poulissen.nl. De introductie vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur.

Op zaterdag 11 mei worden de demo's herhaald, met vrije inloop voor sessies om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. 'Tijdens deze presentaties kunt u op een vrijblijvende wijze kennis maken met betreffende nieuwe producten.' 

De Bowers & Wilkins Formation-serie is vandaag internationaal gelanceerd. Je leest er alles over in deze aankondiging. Daarnaast maakten we onderstaande video van de exclusieve eerste kennismaking in Worthing.

MERK

EDITORS' CHOICE