NIEUWSHepta

Shownieuws: Hepta Design en Temporal Coherence presenteren Pasithea dipool

Op zondag 19 mei geven Hepta Design Audio en Temporal Coherence een demonstratie van de door hen gezamenlijke ontwikkelde Pasithea dipool luidspreker. Je kunt je nu aanmelden voor een van de luistersessies.

Dipool luidsprekers hebben een aantal grote voordelen boven paneelluidsprekers (denk bijvoorbeeld aan elektrostaten), maar ook een aantal specifieke problemen. Door de gezamenlijke aanpak is naar eigen zeggen een gehoormatig aangenaam klinkende luidspreker gerealiseerd, die het team graag eens aan je wil laten horen. Uiteraard mag je daarbij op de nodige tekst en uitleg rekenen van Hans van Maanen, gevolgd door een uitgebreide demonstratie. 

Demonstraties en aanmelden

Er zullen op zondag 19 mei twee sessies worden gehouden, de eerste van 12.00 tot 14.00 uur en de tweede van 14.00 tot 16.00 uur. Het eerste halfuur is bedoeld voor inloop met koffie of thee, daarna volgt de uitleg en toelichting op het concept in de vorm van een korte lezing, waarna ruim de tijd wordt genomen voor demonstraties. De zaal is rolstoeltoegankelijk.Omdat de ruimte maximaal 25 personen kan herbergen is aanmelden vooraf -onder vermelding van sessie 1 of 2- gewenst, maar niet strikt noodzakelijk. Aanmelden kan met een mailtje naar info@hepta.nl of info@temporalcoherence.nl. 

Locatie: Hotel – Restaurant “De Prins”
Kerkbuurt 31 | 1551 AB Westzaan

MERK

EDITORS' CHOICE