NIEUWSDynaudio

Opnamestudio Dynaudio Unheard ook op High End München 2019


Rob Nijman | 27 april 2019 | Dynaudio

Dynaudio Unheard, het project om artiesten de kans te geven om een professionale opname te maken, zal ook neerstrijken op High End München volgende maand. De 2019-editie van het bepalende high-end event zal plaatsvinden van 9 tot en met 12 mei. 

Dynaudio Unheard

Het 'Unheard' in de naam van het project slaat op artiesten die vooralsnog ongehoord zijn. Dynaudio geeft ze de kans om een professionele opname te maken in tot studio omgebouwde zeecontainers die een beetje doen denken aan het tijdelijke 3FM-hoofdkwartier dat altijd op Pinkpop neerstrijkt. Dynaudio Unheard beleefde dan ook zijn debuut op een muziekfestival, namelijk Smukfest 2018 dat jaarlijks plaatsvindt in het Deense Skanderborg, inderdaad de thuisbasis van het merk. Vervolgens stak de Unheard-karavaan de oceaan over om tijdens de NAMM-show in Anaheim onbekend talent de kans te geven een professionele opname te maken, en nu zal het reizend circus zijn opwachting maken in München. 

Specifiek tref je de pop-up Dynaudio-studio op High End München in de Biergarten. Twaalf (nog) onbekende artiesten zullen door het Deense team geselecteerd worden om hun plaat op te komen nemen. Ben je zelf onderdeel van een geweldige band, of ben jij dat onbekende (miskende) talent dat zo'n opname verdient, dan kun je je aanmelden via deze link. Bestaat jouw muzikale carrière vooral uit het actief luisteren naar andere mensen die muziek maken, dan ben je natuurlijk van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje (ze staan niet voor niks in de Biergarten) een sessie bij te wonen.

Dynaudio Unheard maakte zijn debuut op het Deense Smukfest, onderstaande video geeft een mooie indruk.

MERK

EDITORS' CHOICE