NIEUWSAudioExpert

Primare i25 introductie-event bij Audioexpert Den Bosch

Wil je meer weten over de Primare i25 geïntegreerde versterker? Dan kun je zaterdag aanstaande bij Audioexpert terecht aan de Hinthamerstraat in Den Bosch. De gehele dag door hebben zij uitgebreide demonstraties met de Primare i25, inclusief uitleg over de mogelijkheden en speciale inruilacties.

De i25 van het Zweedse Primare is in eerste instantie een gewone geïntegreerde stereoversterker met een vijftal analoge cinch-ingangen, maar door de toevoeging van modules kan het apparaat worden getransformeerd in een analoog en digitaal muziekregelcentrum. Het hart van de i25 zijn de versterkertrappen volgens het nieuwe UFPD2 Power System, Primare's interpretatie van klasse D-versterking.

De i25 kan ondanks zijn bescheiden afmetingen twee keer 100 Watt aan acht Ohm leveren of twee keer 200 Watt aan vier Ohm. Primare benadrukt de absolute lineairiteit van de weergave over het hele frequentiebereik, zodat een natuurlijk, helder en transparant geluid wordt gepresenteerd. De i25 heeft standaard vijf analoge cinch-ingangen en twee cinch-uitgangen, een pre-out en een line-out.

Aan de achterkant zijn een tweetal uitbreidingslots te zien. Eén daarvan is bedoeld voor plaatsing van een dac-module genaamd DM35 Digital Analog Conversion Stage. De dac-module heeft vier optische, twee coaxiale en een enkele usb-ingang. De dac-chip is van AKM, type AK4497 die PCM-signaal tot 24 bit/384 kHz en DSD tot DSD256 kan verwerken.

Primare i25 introductie-event
Zaterdag 23 maart, Audioexpert Den Bosch

MERK

EDITORS' CHOICE