Workshop audio en netspanning bij Alpha High End Brasschaat

Heb je je al eens afgevraagd wat het zuiveren van de stroomtoevoer met de weergave van je audioset doet? Dan ben je donderdag 14 maart aanstaande van harte welkom bij de workshop van Alpha High End.

Het is met veel plezier dat Alpha in samenwerking met Isotek een workshop organiseert om één en ander toe te lichten en te demonstreren met als thema 'Propere stroom in uw muziekinstallatie'. Stephen Oaks (UK), Uwe Kruphal (DE), Luc Demeure (BE) van Isotek en het team van Alpha nodigen je uit om uitgebreid kennis te maken met de verschillende producten die allerlei netspanningskwesties pgen te behandelen. Beginnend bij de Polaris, Sirius in de Discovery reeks, verder de Performance reeks met de Aquarius, nog een verdere upgrade met de Select producten en uiteindelijk naar de Ultimate reeks. "Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over de problemen met een gewoon netsnoer en allerlei net-vervuiling, via Differential mode, RFI of de zonnepanelen van uw buurman, die nu uw prachtige set in de schaduw dringen…"

Verder bij deze workshop de regeneratoren waaronder de Mosaic Genesis, de Super Titan en de Evo Genesis. De sessie duurt zo’n twee uur, met inloop vanaf 18.00 uur en start rond 19.00 uur. Je vindt het filiaal van Alpha High End in Brasschaat aan de Bredabaan 1031. Graag even aanmelden via info@alphahighend.be.

EDITORS' CHOICE