NIEUWSPhilips

Winactie: doe mee en maak kans op een Philips PRO6305 hoofdtelefoon

Onlangs maakte TP Vision bekend het Philips audiomerk nieuw leven in te blazen en om dat te vieren geven we samen met Philips vijf in-ear hoofdtelefoons met ondersteuning voor hi-res audio weg. Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande vraag geven.

Win een Philips PRO6305 in-ear hoofdtelefoon

De Philips PRO6305 in-ear hoofdtelefoon met ingebouwde microfoon levert dankzij zijn 12.2mm neodymium drivers een natuurlijk, uitgebalanceerd geluid waarbij elk detail hoorbaar is. Goed geluid verpakt in een lichtgewicht en luxueus afgewerkt ontwerp voor optimaal comfort. Deze hoofdtelefoon biedt ondersteuning voor hi-res audio en dat voor een adviesprijs van 49 euro.

Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op één van de vijf in-ear hoofdtelefoons? Heel simpel, zoek het antwoord op de onderstaande vraag op en geef je antwoord door via dit formulier.

Eén van de eerste Philips audio-producten die onder TP Vision gelanceerd wordt is de:
A) SKT99
B) BT55
C) XB22
Hint: surf naar dit artikel en vind het antwoord.

De prijsvraag loopt tot en met 3 maart 2019. Na die dag worden er vijf winnaars willekeurig gekozen. De winnaars krijgen op 5 maart 2019 persoonlijk bericht van ons.

MERK

EDITORS' CHOICE