NIEUWSAudio-Life

Audio-Life show met GIP Laboratory en Riviera Audio

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari aanstaande kun je bij Audio-Life in Buren terecht voor een bijzondere gebeurtenis: "De komst van het mooiste muzieksysteem ooit gebouwd, een directe afstammeling van het originele en wereldbefaamde Western Electric. G.I.P. Laboratory Monitor 1 systeem!"

Levensecht, oprecht en indrukwekkend - dat mag je volgens de gastheren verwachten. Ze combineren deze luidsprekers met Riviera Audio, een Italiaanse bouwer van de mooiste elektronica. Buis in combinatie met Mosfet. Als bron is er een Audio Note Level 5 DAC en loopwerk. "Kracht en harmonisch; dit systeem zal muziekliefhebbers en audiofanaten raken in het hart."

Meer informatie en aanmelden

Je bent welkom op 22 februari van 19.30 tot 22.00 uur en op 23 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur. Even reserveren is vanwege de grote belangstelling wel noodzakelijk, zeker voor het live optreden van Bert van de Brink op zaterdag. Voor een extra aangekleed hapje en een fijn glas wordt gezorgd! Wil je jouw plek reserveren? Stuur dan een e-mail naar: info@audio-life.nl


EDITORS' CHOICE