Audioshow rond PrimaLuna buizenversterkers bij RealFineAudio

Audiospeciaalzaak RealFineAudio heeft weer een aantal nieuwe shows in de agenda gezet, te beginnen bij zaterdag 16 februari aanstaande. Dat weekend staan de buizenversterkers van PrimaLuna in de spotlight.

RealFineAudio is al sinds enige tijd dealer van PrimaLuna en brengt je graag in de gelegenheid om eens kennis te maken met het vermaarde versterkermerk. Op zaterdag 16 februari doen ze dat met onder meer de PrimaLuna Dialogue HP integrated met 8x EL34 buizen. De aangestuurde speakers zullen van AudioSolutions en PMC zijn, met de Auralic Altair als bron. 

Je bent zaterdag 16 februari welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. RealFineAudio, Bjirkewei 11, Twijzelerheide

RealFineAudio: showagenda maart

Ook in maart staan er alvast twee shows op de agenda. Op zaterdag 2 maart is er uitgebreid aandacht voor Vitus Audio, met onder meer de Vitus RIA 101, Vitus SIA 025 MK II, Vitus SCD 025 MK II en de Alluxity Media One.

Op zaterdag 23 maart worden de 40th Anniversary speakers van Harbeth in het zonnetje gezet. De Compact 7ES-3 40th Anniversary zal aanwezig zijn, evenals de P3 ESR 40th Anniversary. De aansturing zal divers zijn, net als de te gebruiken bronnen. Zeker zal de Wilson Benesch Full Circle draaitafel aanwezig zijn.


EDITORS' CHOICE