NIEUWSNaim Audio

Audio Physic Structure en Naim Audio weekend bij The Hifi Studio Number One

Voor het vijfde weekend van de High-End Weken van The Hifi Studio Number One heeft de speciaalzaak in Leiden en de Nederlandse primeur van de Audio Physic Structure luidsprekers in huis gehaald. Het speakerpaar zal aangestuurd worden door een audiomeubel vol Naim-apparatuur.

Audio Physic Structure

Ze zien er uit als een Codex en hebben hetzelfde design als de Avanti en de Midex, maar schijn bedriegt; de binnenkant is volledig anders. De jongste speakers van het merk maken gebruik van het open cel keramische foam dat inmiddels in enkele modellen zit. Door het gebruik van dat foam is de inhoud van de Structure 15 liter groter dan de Codex die precies dezelfde buitenmaat heeft.

De nieuwe Dual Basket Driver Technology zorgt ervoor dat de units verbeterd zijn op het gebied van resonanties, air flow en rigiditeit. Het ontwerp van de Dual Basket is zo complex dat het alleen met een innovatieve nieuwe 3D-printer geproduceerd kan worden. 

De Set

De net uitgekomen Naim streamer NDX 2 heeft al veel muziekliefhebbers verrast met de wederom verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van de geliefde NDX. Er is om te beginnen, meer definitie, meer ruimtelijkheid en een nog betere laagweergave. Los van het geluid ziet hij er ook prachtig uit met zijn kleurendisplay waar het artwork mooi op wordt weergegeven. | Lees meer over deze nieuwe streamers

"Stand-alone’ is deze streamer al zeer goed, maar wij doen er nog een schepje bovenop. We voegen de Naim XPS-2 DR voeding er nog "even" met de bijgeleverde ‘’Burndy’ kabel aan toe! En ja, hij klinkt daardoor nog beter!" De Naim NAC 282 voorversterker in combinatie met de NAP 300 DR eindversterker nemen de verdere honneurs waar, bekabeld met The Chord Cables.

Audio Physic Structure en Naim Audio weekend

Vrijdagavond 8 februari van 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9 februari vam 10.00 - 17.00 uur.

Doorlopende demonstraties en gratis toegang. | Korevaarstraat 2 E-F, Leiden | The Hifi Studio Number One

MERK

EDITORS' CHOICE