NIEUWSManger

Daniela Manger demonstreert de Manger p2 op Mola-Mola bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid in Hilversum organiseert op zaterdagmiddag 16 maart een middag rond de Manger p2 luidsprekers met Mola-Mola voor- en eindversterkers. Als speciale gast is Daniela Manger – de CEO van Manger Audio – aanwezig om uitleg te geven over haar luidsprekers en muziek te draaien.

Daniela Manger is niet alleen CEO van het luidsprekermerk, zij doet ook onderzoek naar en de ontwikkeling van de luidsprekermodellen van Manger Audio en heeft diep inzicht in het ontwerp, de eigenschappen en de voordelen van de unieke Manger ‘sound transducer’. Ook begrijpt zij zeer goed hoe het gehoor en de geluidsperceptie van de mens werkt, waar ze boeiend over kan vertellen.

Daarnaast heeft het team van Beter Beeld & Geluid audio engineer en Mola Mola-ontwerper Bruno Putzeys bereid gevonden om aanwezig te zijn, dus meer dan genoeg reden om langs te komen met al je vragen!

Manger Audio p2

Het unieke van Manger luidsprekers is de beroemde Manger ‘sound transducer’. Deze werkt niet als een piston, maar met trillingen die van binnen naar buiten bewegen, als de golven die ontstaan als je een steentje in het water gooit. Het is de snelste driver ter wereld die in zijn eentje vrijwel het gehele hoorbare bereik kan weergeven en extreem dicht een ideale puntbron benadert.

Het resultaat is een unieke natuurlijke en ontspannen weergave met een klankechtheid en 3D-weergave die je niet snel zult vergeten. 'Een compleet open raam op de muziek!', zo luidt de uitnodiging voor 16 maart. De nieuw ontwikkelde woofer en twee passieve membranen in de Manger p2, die we overigens momenteel zelf aan het testen zijn, geven een fundament dat recht doet aan de dynamiek, snelheid en openheid van de Manger driver.

Mola-Mola

"Een uitzonderlijke luidspreker verdient uitzonderlijke elektronica en Mola-Mola voldoet ruimschoots aan de eisen die de Manger p2 stelt aan de versterker." De Makua voorversterker en Kaluga eindversterkers die voor deze klus aangewend worden, hebben eigenlijk geen klank van zichzelf, maar zijn een puur doorgeefluik voor de muziek. "Wij laten je luisteren naar de uitmuntende phono-trap in de Makua met als bron een Bergmann Magne draaitafel en zullen ook de nieuwe Tambaqui DAC laten horen."

Manger p2 en Mola-Mola show: aanmelden

Je bent bij dezen uitgenodigd om de show op zaterdag 16 maart bij te wonen, en bent van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur bij de Beter Beeld & Geluid-vestiging in Hilversum. De middag zal afgesloten worden met een gezellige borrel. Voor de show geldt een inschrijving, klik hier voor je gratis ticket(s).


EDITORS' CHOICE