NIEUWSNaim Audio

Naim NDX 2 introductie-event bij AudioXperience

Zaterdag 19 januari aanstaande ben je van harte welkom bij AudioXperience in Nuenen voor een kennismaking met de Naim NDX2, de nieuwe netwerkspeler van de Britse audiofabrikant. 

De Naim NDX2 is het middelste model van de nieuwe generatie netwerkspelers, in het stevige achtergrondartikel van René van Es al uitgebreid besproken. Deze speler met hoogwaardig ingebouwde dac zal aankomende zaterdag zijn opwachting maken in een compleet opgebouwd Naim-systeem. 

In vergelijking met de eerste generatie NDX heeft Naim een behoorlijk aantal verbeteringen doorgevoerd. De basis ligt in het compleet nieuwe NP800 streaming platform waarop ook de Uniti-serie is gebaseerd. Dat maakt dat de NDX2 voorzien is van onder meer Google Cast voor Qobuz en andere streamingdiensten, AirPlay 2, Bluetooth HD en ROON endpoint. 

Ook de hardware is onder handen genomen, met als direct in het oog springende verandering het grote kleurendisplay aan de voorzijde. Aan de binnenkant is bijvoorbeeld gesleuteld aan de LVDS-techniek en is er een verbeterde d/a-conversie voorzien. Wat dat zoal oplevert, kun je zaterdag beleven in een vergelijking met de eerste generatie NDX. Bovendien zal het team van AudioXperience de verschillen laten horen met een upgrademogelijkheid van de NDX2, namelijk een externe voeding. 

Je vindt AudioXperience aan de Spegelt 66 in Nuenen. Je bent welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE