NIEUWSSonos

'Sonos overweegt ondersteuning voor Dolby Atmos en goedkopere sub'

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan lijkt het erop dat Sonos overweegt Dolby Atmos-ondersteuning uit te brengen. Daarnaast lijkt het erop dat de speakerfabrikant een goedkopere subwoofer wil uitbrengen. Het bedrijf heeft hier onlangs een vragenlijst over naar gebruikers gestuurd.

Sonos met Dolby Atmos-ondersteuning

Sonos heeft een vragenlijst uitgestuurd naar gebruikers met daarin vragen over eventuele nieuwe producten. Vervolgens hebben de ondervraagden de vragen besproken via Reddit. Naar verluidt is deze vragenlijst verzonden naar mensen met een homecinemasetup met producten van de fabrikant. Met de vragenlijst probeert het bedrijf onder meer te peilen hoeveel geld mensen bereid zijn te betalen voor specifieke producten.

Zo wordt er onder meer gesproken over de Sonos Dolby Atmos Surrounds, voor 699 dollar (605 euro). Ook de goedkopere Core Sub-subwoofer komt aan bod, met een prijskaartje van 399 dollar (345 euro). Dit moet een betaalbaar alternatief voor de huidige subwoofer gaan worden, zoals het er nu naar uitziet. Niet alle gebruikers hebben dezelfde vragen of prijzen voorbij zien komen: soms wordt de Core Sub namelijk voor 299 dollar gepresenteerd. Eerder liet de fabrikant al weten dat het waarschijnlijk niet gaat gebeuren dat oude speakers worden voorzien van Dolby Atmos, maar over nieuwe modellen is het laatste woord nog niet gesproken.


EDITORS' CHOICE