NIEUWSPiega

Hifi kerstshow bij Van Deynen Smart Solutions

Op 26, 27, 28 en 29 december 2018 opent Van Deynen, specialist in hifi en domotica, haar deuren voor de jaarlijkse kerstshow. Voor deze speciale editie, waarbij het bedrijf maar liefst vier dagen lang de deuren van haar showroom in Sint Nicolaasga opent, zijn luidsprekers en versterkers van twee zeer gerenommeerde merken in huis gehaald: het Zwitserse Piega en het Deense Gato audio.

Tijdens de kerstshow kunnen bezoekers naast demonstraties van Piega en Gato audio ook kennismaken met andere merken uit het vaste assortiment van Van Deynen, waaronder Bowers & Wilkins, Dynaudio, Monitor Audio en Elipson. Naast demonstraties is het tijdens de kerstshow mogelijk om bijvoorbeeld eigen muziek te streamen op diverse versterkers die Van Deynen in huis heeft. Zo kunnen bezoekers hun eigen playlist afluisteren en ervaren hoe dit thuis zou klinken.

Van Deynen is van 26 t/m 29 december 2018 elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wees welkom voor een kop koffie, muziekbeleving tijdens één van de demonstraties of om te zien welke showroommodellen scherp geprijsd zijn. Je vindt Van Deynen aan de Kerkstraat 33 in Sint Nicolaasga. | van-deynen.nl


EDITORS' CHOICE