Dan D'Agostino Progression-show bij Chattelin

Daar is-ie, de eerste nieuwjaarsshow voor 2019! Op zaterdag 12 januari ben je van harte welkom om samen met het team van Chattelin en de versterkers van Dan D'Agostino het glas te heffen op een voorspoedig, gezond en muzikaal 2019.

"We gaan door waar we 2018 zijn geëindigd. Het demonstreren van high-end audio systemen met heerlijke muziek, van alle 'bouwjaren' en vrijwel alle genres. Wellicht heb je de zeer positieve review gelezen van de Dan D'Agostino Progression voor- en eindversterker in de Music Emotion van december 2018? De conclusie luidde 'Absolute Top'. Daar zijn wij het volledig mee eens en dat laten we heel graag aan je horen." Er is echter ook volop ruimte voor head-fi op 12 januari.

De show draait om livemuziek als referentie, dus er worden uitsluitend live opgenomen tracks gespeeld. Speciale aandacht is er voor de top 10 van de Top 2000. Child in Time, Stairway to Heaven en Bohemian Rhapsody zullen dus zeker gedraaid worden. Je bent welkom van 10.30 tot 17.00 uur. | Chattelin Audio Systems


EDITORS' CHOICE