AudioLife presenteert Zegers Music Innovations op 8 december

AudioLife en ZMI, Zegers Music Innovations, nodigen je op zaterdag 8 december aanstaande uit om te komen luisteren naar de Cephei 5.05 MkII luidspreker. Deze speaker beleefde zijn wereldpremière op de XFI Premium Audio Show 2018 in Veldhoven en is nu voor het eerst bij AudioLife te beluisteren. Lees snel verder voor de details vanuit AudioLife.

ZMIaudio

"ZMIaudio is een luidsprekerfabrikant die luidsprekers is gaan ontwikkelen voor de ware muziekliefhebber die lange uren maakt en alle details en sfeer van een opname volledig weergegeven wil hebben via dit medium. Ook Trevor Butler van het engelse Blad The Ear was zeer onder de indruk van dit systeem tijdens zijn bezoek aan de Xfi-show in Nederland. Deze luidsprekersystemen zijn een ontwerp van de cum laude afgestudeerde componist Kristoffer Zegers, die zijn onvrede over bestaande systemen heeft vertaald naar een ontwerp die al die onvrede omzet in een ware live-ervaring. Toch blijft bij ieder ontwerp echter altijd maar de vraag of die beleving van de ontwerper overeenkomt met datgene wat u wilt horen in de vertolking van het afgespeelde muziekmateriaal."

"Uiteraard zijn wij zelf zeer aangenaam verrast door het kleine systeem de Cephei 50.5 MkII en wij zijn ook enthousiast geworden over dit open baffle luidsprekersysteem van Kristoffer Zegers, die in tegenstelling tot veel ontwerpers ook niet vies is van iemands anders mening alsmede zeer geïnteresseerd is in hetgeen door andere ontwerpers wordt gemaakt. De systemen kunnen dan ook bij locatie gemeten worden en zonodig indien de klant wenst nog iets op de ruimte afgesteld worden zodat overal dat optimale resultaat behaald wordt zelfs in moeilijke ruimtes. De ontwerper heeft een helder doel voor ogen, zonder daarbij zijn eigen ontwerp vanaf scratch als ‘het énige echte ontwerp’ te bestempelen."

"Hebben we uw interesse gewekt?  Graag verwelkomen AudioLife en Zegers Music Innovations u dan ook van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje de Cephei 5.05 MkII te toetsen aan uw eigen muziek-weergave-wens!"

ZMIaudio bij AudioLife

Zaterdag 8 december, 11.00 tot 15.00 uur
Hulsterstraat 26a, 4166 EZ Buren | www.audiolife.nl

EDITORS' CHOICE