Triple M audio shop houdt totale opheffingsverkoop en wordt servicecentrum

Redactie Hifi.nl | 23 november 2018 | Fotografie Fabrikant

Triple M audio shop in Rhenen heeft besloten om te stoppen met de winkelactiviteiten om volledig aandacht te kunnen geven aan de snelle groei van de bedrijven Pink Faun en Farad power supplies. Triple M audio shop gaat verder als servicecentrum voor controle, reparatie en modificatie van alle merken audioapparatuur. De hele winkelvoorraad wordt met fikse kortingen aangeboden.

Triple M audio shop: totale opheffingsuitverkoop vanwege nieuwe focus

Het in de plaats Rhenen gevestigde bedrijf Triple M audio shop gaat zijn activiteiten verleggen. Hieronder het persbericht van Triple M audio shop.

Om volledig aandacht te kunnen geven aan de snelle groei van de bedrijven Pink Faun en Farad power supplies hebben we besloten te stoppen met al onze Triple M audio shop winkelactiviteiten. We vormen Triple M audio shop om tot een elektronica servicecenter, voor:

  1. Controle en reparatie van alle merken audioapparatuur, transistor of buizen, platenspelers en speakers
  2. Modificatie van audioapparatuur en speakers
  3. Support en garantie van Pink Faun en Farad power supplies, zowel alle nieuwe als bestaande modellen
  4. Custom design, zowel voor consumenten als professionel
  5. Persoonlijke begeleiding zelfbouw, elektronica lessen

Deze veranderingen worden gestart met een waanzinnige totale uitverkoop van de huidige Triple M audio shop winkelvoorraad, kijk op onze website in de lijsten en sla je slag! In de winkel is ook nog een grote voorraad Pink Faun apparatuur en kabels beschikbaar, vraag voor beschikbaarheid en kortingen. Verder staan er bakken vol met zeer scherp geprijsde onderdelen, platenspeler accessoires, spikes, connectoren, kabeltjes, CD’s, LP’s, etc, etc. Je bent uiteraard van harte welkom een kijkje te komen nemen.  Alles wordt uiteraard geleverd met de volledige gebruikelijke garantie.

 

Triple M audio shop

Van Deventerstraat 10

3911 KH Rhenen

Openingstijden winkel:

  • Ma t/m vr 10:00 tot 17:30 uur
  • Zaterdag 10:00 tot 12:00 uur, op afspraak, uitsluitend voor brengen en afhalen apparatuur
  • Zondag gesloten

 
EDITORS' CHOICE