NIEUWSDenon

Denon AH-C820W: draadloze in-ears met nekband

Sinan Kökbugur | 21 november 2018 | Fotografie Fabrikant | Denon

Het Japanse Denon heeft de AH-C820W uitgebracht, een draadloze in-ear hoofdtelefoon met nekband. De AH-C820W is 's werelds eerste model met dual drivers voorzien van de eigen Denon Double Air Compression technologie. De AH-C820W levert volgens Denon een krachtige bas en ultieme details en zuiverheid, allemaal in een handige, draagbare verpakking. Vanaf december 2018 ligt de AH-C820W in de winkel. 

Denon AH-C820W: Denon Double Air Compression Driver

Het Japanse Denon heeft meer dan vijfitg jaar ervaring met de techniek en fabricage van hoofdtelefoons en beschikt daarmee over een grote expertise op het gebied van superieur geluid. Deze geschiedenis van innovatie vormt volgens het bedrijf de basis van het compacte, lichtgewicht ontwerp van de AH-C820W. Hij is voorzien van geavanceerde Denon-technologieën voor de best mogelijke verbinding met je muziek, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.

De AH-C820W is 's werelds enige draadloze in-ear hoofdtelefoon met dual drivers voorzien van de Denon Double Air Compression Driver technologie: de twee drivers van 11,5 millimeter zorgen voor meer bewegende lucht voor krachtige, sterk beheerste bas, ondanks het ultra-compacte ontwerp van de hooftelefoon. De drivers zijn in zink gegoten en voorzien van harsen behuizingen voor trillingsdemping en stevigheid: ergonomische vorm voor langdurig comfort. De Denon Akoestische optimalisatiepoorten, vlakbij de achterkant van de behuizingen, egaliseren de luchtdruk achter de drivers en zorgen voor betere dynamiek en daarmee minder vervorming.

De AH-C820W is voorzien van Comply TZ500 oordopjes voor een perfecte pasvorm en isolatie van omgevingsgeluid. Dit zorgt voor sonische zuiverheid en optimale bas. Het traagschuim wordt geactiveerd door lichaamswarmte en past zichzelf aan de vorm van de oren aan. Ook is hij voorzien van een geïntegreerde bescherming tegen oorsmeer voor hygiëne en consistente prestaties.

De lage latentie aptX bluetooth-coonectiviteit zorgt voor draadloos gemak, maar de AH-C820W kan ook direct worden aangesloten op een pc of laptop via usb voor een ongecomprimeerd geluid, of op een iPhone met behulp van een Lightning/USB-adapter. De oplaadbare batterij biedt tien uur luisterplezier en de nekband heeft een trilfunctie om de gebruiker te attenderen op een inkomende oproep op een verbonden telefoon.

De gratis Denon Audio app, beschikbaar op Android and iOS smartphones, biedt audio-optimalisatie van het draagbare apparaat, een spelersinterface ter ondersteuning van wachtlijsten/afspeellijsten en toegang tot meer dan 70.000 radiostations en twee miljoen on-demand-programma's via het TuneIn Radio platform.

 

Denon AH-C820W in het kort

  • De eerste draadloze in-ear hoofdtelefoon met gepatenteerde Denon Double Air Compression Driver™-technologie, voor krachtige bas en superieure zuiverheid
  • Stevig, trillingsdempend, in zink gegoten/harsen behuizingen, ergonomische vorm en met Denon Akoestische optimalisatiepoorten voor dynamisch geluid zonder vervorming
  • Inclusief Comply TZ-500 oordopjes voor comfort, passieve ruisonderdrukking en optimale bas: traagschuim vormt zichzelf naar de vorm van de oren van de gebruiker
  • Bluetooth draadloze connectiviteit met aptX, plus USB-ingang voor computers en telefoons
  • Batterij gaat tien uur mee voor lange reizen, oplaadbaar via usb
  • Met de gratis Denon Audio app kan de gebruiker het geluid van zijn draagbare apparaat afstemmen, terwijl hij naar zijn favoriete muzieknummers, 70.000 online radiostations of on-demand-programma's luistert
  • Wordt geleverd met draagtasje inclusief vijf extra oordopjes in verschillende maten en usb-oplaadkabel

 

Denon  AH-C820W: prijs en leveringsinformatie

De nieuwe AH-C820W van Denon is vanaf december 2018 verkrijgbaar bij erkende Denon-dealers en zal voor een bedrag van 249 euro van eigenaar wisselen. 

MERK

EDITORS' CHOICE