NIEUWSGrimm Audio

Vrijdag: Grimm Audio en Unifony op Master Of Sound Show op 30-11 bij Chattelin

Chattelin Audio Systems in Den Haag organiseert in samenwerking met Grimm Audio op vrijdagavond 30 november 2018 een bijzondere Master Of Sound Show. Dit keer is de show geheel gewijd aan Unifony, een bijzonder album waaraan door de absolute top van de muziekindustrie is meegewerkt. Unifony is een meesterwerk van Minco Eggersman (filmcomponist en muzikant), Theodoor Borger (muzikant en engineer) en de Noorse trompetist Mathias Eick bekend van ECM records. 

Master Of Sound Show bij Chattelin op vrijdag 30 november 2018 19.00 uur

Chattelin Audio Systems organiseert een nieuwe Master Of Sound Show op vrijdagavond 30 november 2018. Tijdens deze show staan het album Unifony en het LS1be luidsprekersysteem van Grimm centraal.

Phil Brown & Bob Ludwig

Phill Brown is een legendarische mixing engineer en heeft de mixage van Unifony gedaan. Vanaf de zestiger jaren tot nu toe heeft hij de mixage gedaan voor o.a. Pink Floyd, Talk Talk, David Bowie, Rolling Stones en vele anderen.

De mastering van Unifony was in handen van niemand minder dan elfvoudig Grammy winnaar Bob Ludwig. Bob heeft de mastering gedaan voor vele hele grote namen zoals Led Zeppelin, U2, Bruce Springsteen, Queen, Nirvana en Supertramp.

Tijdens deze Master of Sound neemt dealer Chattelin de luisteraar mee langs de diverse stadia van de productie van Unifony, van ruwe mixes tot en met de finale mastering. Met tal van interessante wetenswaardigheden en anekdotes door Minco Eggersman, Theodoor Borger en Eelco Grimm die deze Master Of Sound Show zullen begeleiden.

Tijdens de productie van Unifony is veel gewerkt met Grimm apparatuur, daarom zal Chattelin het prachtige Grimm LS1be luidsprekersysteem opstellen zodat de luisteraar precies kan horen hoe het tijdens de opname klonk en moet klinken, aldus Minco en Theodoor.

Inmiddels verschijnen lovende reviews over Unifony. Meer informatie op www.unifony.com. Een greep uit de reviews:

"De muzikanten bieden lagen van geluid en iedere noot is met zorg gekozen. Ze verheffen het bijna tot kunst...een prachtig album waarop het heerlijk meereizen is.” (Heaven)

"Een bijzonder sfeervol en atmosferisch album... Prachtig nieuw verantwoord Nederlands product.” (Platomania) “

"…deze instrumentale, zonder tijdsdruk ontstane rust heeft qua beleving wel iets van die legendarische band (Talk Talk) weg” (OOR)

Master Of Sound Show bij Chattelin: waar en wanneer?

De Master Of Sound Show zal plaatsvinden op vrijdagavond 30 november 2018. De show start om 19:00 uur. De toegang is gratis maar vanwege het beperkte aantal plaatsen, dient een belangstellende zich wel via https://chattelin.nl/events/ aan te melden. Wees er snel bij want vol is vol.

"Graag tot ziens bij Chattelin Audio Systems op vrijdag 30 november 2018 om 19:00 uur."

  • Chattelin Audio Systems
  • Anna Paulownastraat 58
  • 2518 BG Den Haag
  • Tel.: +31 (0)70 - 363 2050
  • E-mail: info@chattelin.nl
EDITORS' CHOICE