NIEUWSShanling

Dune Blue distribueert Shanling en VivA Audio

Importeur Dune Blue heeft laten weten dat het de vanaf 1 oktober jl. de distributie van de draagbare productlijn van Shanling op zich heeft genomen. Vanaf 1 november 2018 is ook de distributie van de buizenversterkers van het Italiaanse VivA Audio erbij gekomen.

Shanling

Het in 1988 opgerichte Chinese Shanling is bij de hifi kenner bekend als fabrikant van onder andere buizenversterkers, maar maakt ook andere hifi-apparatuur. Sinds enkele jaren heeft ook Shanling zich op de headfi gestort en volgens Dune Blue niet zonder succes. Dune Blue is daarom ook per 1 oktober jl. distributeur van de HeadFi lijn van Shanling geworden.

De gehele lijn van producten wordt vernieuwd. De M0 Digital Audio Player (DAP) is een minuscuul wonderapparaat dat nagenoeg alles kan en doet. Van bluetooth, tot USB DAC en van het afspelen van mp3 tot DSD bestanden. Bluetooth, Tidal of Qobuz streamen vanaf je telefoon is ook geen probleem. De lijn wordt binnenkort uitgebreid met de duurdere en meer uitgebreide M5S DAP en de M100 In Ear Monitors (IEMs).

Shanling: prijzen

  • M0: 120 euro
  • M5S: 480 euro
  • M100: 135 euro

 

VivA Audio: buizenversterkers uit Italië

Het exclusieve Italiaanse VivA Audio maakt al meer de twintig jaar prachtige buizenversterkers. Niet alleen het uiterlijk spreekt tot de verbeelding. HeadFi specialist Dune Blue was na de eerste luistersessie met de Egoista 845 meteen verkocht. “Dit is het beste dat wij op het gebied van HeadFi versterking gehoord hebben,” aldus Dune Blue.

Op de recentelijk gehouden XFI show hebben de bezoekers al met VivA kennis mogen maken en in november kan dat ook bij Beter Beeld en Geluid en op de IEar show.

De Egoista 845, Egoista 2A3 zijn in Nederland al te beluisteren. Binnenkort wordt de elektrostatische versterker Egoista STX aan het assortiment toegevoegd.


EDITORS' CHOICE