Jubileumfeest op 10 november: 15 jaar Uw Hifi Choice

Rob Nijman | 09 november 2018 | Fotografie Fabrikant

Voor wie het gemist heeft, een mooie toevoeging aan de hifi-agenda: op zaterdag 10 november aanstaande ben je van harte welkom bij Uw Hifi Choice is Soest voor een audiofeestje rond het 15-jarig jubileum van de speciaalzaak.

Het team uit Soest kennen en kenden we natuurlijk onder meerdere namen, waaronder RMR Soundsystems, dus de naam Uw Hifi Choice mag dan nog niet aan zijn kristallen jubileum toe zijn, de samenwerking van de gebroeders Haringsma is dat inmiddels al wel. En hoe kun je dat beter vieren door samen terug te blikken, weer een nieuwe weg in te slaan én een primeur te presenteren?

The Audioboys

"Na 15 jaar advies, verkoop, installatie en behoorlijk wat aanvragen voor verhuur zijn wij en onze producten nu zelf ook te huur! Wat is er mooier om de start van ons verhuurbedrijf te vieren tijdens ons kristallen jubileum. We doen dit onder de naam 'The Audioboys'. Taking care of sound is onze missie."

"Vanaf nu verzorgen we het licht en geluid op AL je evenementen! Presentaties, Sweet Sixteen of Ibiza-stijl party, een festival tot wel 750 man, maar ook een begrafenis. 'One-off events which can be memories for life'.

"Jaren hebben we het plan al gehad, we zijn nu superblij om samen met Tobias Ripperda - die sinds 2015 ons team bij Uw Hifi Choice versterkt - The Audioboys te gaan verwezenlijken. Met een fantastisch arsenaal aan bijzondere P.A.-apparatuur bieden we jouw evenement een betere kwaliteit installatie dan je tot nu toe gewend was van een verhuurbedrijf. Daar ligt onze passie, en wij zullen er alles aan doen om de muziek en sfeer tot een level hoger te brengen." Je vindt meer informatie over The Audioboys op hun Facebookpagina.

Jubileumshow 10 november + primeur

Zaterdag 10 november willen ze graag samen met ons even bij die 15 jaar stilstaan, uiteraard om 15.00 uur precies. Vanaf 16.00 uur kunnen de voetjes van de vloer. 

Een jubileum is natuurlijk geen feest zonder een passende primeur, dus ook daar is aan gedacht: een eigen product. "Do-maru is ons eigen merk, en is Japans voor 'body-wrap'. Na een (te) lange periode van ontwikkeling is dat product nu realiteit geworden. Supertrots zijn we op onze alles-in-een oplossing voor aan de wand, en tevens heel benieuwd naar jullie mening. Nieuwsgierig geworden? Je mag onder de eerste zijn om Do-maru in onze winkel te ervaren, komen dus!"

Wees welkom aan de Steenhoffstraat 15 in Soest.


EDITORS' CHOICE