NIEUWSRhapsody

Exclusieve luistersessie The White Album – 50th anniversary edition bij Rhapsody

Op 9 november verschijnt de 50th Anniversary-editie van The White Album. Speciaal voor klanten en fans mag het team van Rhapsody deze compleet geremasterde editie van het legendarisch dubbelalbum van The Beatles al op zaterdag  27 oktober, als eerste in Nederland, laten horen.

Historisch kan The White Album gezien worden als het eerste album waarop merkbaar was dat de band uit elkaar groeide. Veel nummers zijn namelijk bijna soloprojecten. Met iconische nummers zoals Helter Skelter, Happines is a warm gun, Back in the USSR, While my guitar gently weeps en meer is het een uniek werk. Wat interessant is, is dat deze heruitgave onder andere de bekende ESHER DEMOS bevat, een 27 nummers-tellend ‘Beatles Unplugged’ album. 19 van die 27 nummers dienden als demo’s voor songs die later op het album terecht kwamen. Voor deze heruitgave is gebruikt gemaakt van de originele 4-track-opnames. 

Opnieuw kennismaken met The White Album op een echte high-end superset? Dan ben je zaterdag 27 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum.

EDITORS' CHOICE