Exclusieve aanwinsten assortiment Headphone Auditions Amsterdam

Headphone Auditions in Amsterdam heeft een aantal fraaie toevoegingen aan het assortiment te melden. Daarnaast kun je nu privésessies boeken bij de headfi-speciaalzaak.

Tago Studio

Kunio Tago, componist, producer en eigenaar van de Tago Studio in Takasaki, heeft een unieke hoofdtelefoon ontworpen: de Tago Audio T-03. De hoofdtelefoon is voorzien van een met handgemaakte schelp van massief ahorn-hout en de dynamische drivers zijn met zijde bedekt. Als enige leverancier buiten Japan is Headphone Auditions bijzonder trots deze parel nu in Amsterdam te mogen presenteren. Met een introductieprijs van 899 euro wordt de eerste levering van T-03 begin november in de Utrechtsestraat verwacht.

Diana Phi van Abyss

Men neme het fraaie design en de transportabiliteit van de Diana, iets grotere oorschelpen met net wat meer comfort en plaatst hierin de drivers van de beste magnarplanar headphone op de markt, de Abyss 1266 phi CC. Zo krijg je de Diana Phi. Eveneens vanaf november te beluisteren bij Headphone Auditions in Concerto Audio.

Privé Luister Sessies bij Headphone Auditions

Een avond lang in alle rust genieten van deze en andere exclusieve high-end headsets? Dat kan: je kunt nu een eigen Headphone Audition bij Concerto Audio boeken bijvoorbeeld de Audeze LCD-4 op een Golden Reference stack van Questyle beleven. Of de Abyss Complete op elevenXIaudio-set, de Focal Utopia Chord Dave met M Scaler, de Sonoma Model One of de verbluffende Sennheiser Orpheus HE-1. "Met een LINN Klimax LP12 en Klimax DSM als bron, en een heerlijk wijntje bij de hand, gaat u deze avond gegarandeerd niet snel vergeten."

Alle topmodellen wachten op je komst op beschikbare avonden tussen 21.00 uur en middernacht. Maak eenvoudig een afspraak op www.headphoneauditions.nl/private/ of neem direct telefonisch contact op met Stefan van Headphone Auditions, tel. 06-83909266. De kosten bedragen 50 euro per persoon inclusief drankje, natuurlijk te verrekenen met een eventuele aankoop. Maximaal 3 personen.

Www.headphoneauditions.nl bij Concerto Audio, Utrechtsestraat 40 in Amsterdam

EDITORS' CHOICE