NIEUWSAudioQuest

AudioQuest Experience: ga mee naar het Europese hoofdkantoor in Roosendaal

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij één van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van audiokabels en accessoires? Dat treft, want HiFi.nl en AudioQuest nodigen je uit voor een unieke ervaring: de AudioQuest Experience! Winnaars van onze prijsvraag zijn samen met redactieleden van HiFi.nl op vrijdag 2 november van harte welkom bij het Europese hoofdkwartier in Roosendaal!

Het Amerikaanse AudioQuest is een begrip onder hifi-liefhebbers. Beginnende én gevorderde audiofielen vinden in het productaanbod de juiste kabels, stroomvoorzieningen en accessoires om hun volledige set mee aan te sluiten.

Het Europese hoofdkwartier van The Quest Group, zoals het moederbedrijf heet, is gevestigd in Roosendaal. Daar vindt onder meer distributie voor Europa en diverse landen daarbuiten plaats, waarbij net als in thuisland Amerika de open en eerlijke no-nonsense houding van AudioQuest-oprichter Bill Low wordt vertegenwoordigd. Het bedrijfspand aan de rand van Roosendaal herbergt niet alleen de kantoren van waaruit dertig internationale markten worden bediend, maar hier is ook het enorme distributiemagazijn, een werkplaats waar de hele dag door kabels worden geconfectioneerd én een fraaie demoruimte. En laat dat nou precies de locatie zijn waar we onze lezers graag een keer mee naartoe nemen. Samen met The Quest Group mogen we namelijk een select groepje uitnodigen voor The AudioQuest Experience!

AudioQuest Experience

Wat houdt de AudioQuest Experience in? Ten eerste natuurlijk een gezellig ontvangst bij het team van de Amerikaanse kabelfabrikant, waarbij tevens voor een lekkere lunch gezorgd zal worden. Daarnaast staan er onder meer een uitgebreide rondleiding door de magazijnen en over de productievloer op het programma, en mag je rekenen op een aantal demonstraties van diverse audiokabels en stroomvoorzieningen - waarbij we bovendien rekenen zullen houden met de interesses en eventueel specifieke vragen van de deelnemers.

Afsluitend krijg je een goodiebag mee naar huis, met onder meer een AudioQuest waardebon en diverse hifi-magazines van onder meer FWD en Music Emotion. 

Wat: AudioQuest Experience
Waar: The Quest Group, Roosendaal
Wanneer: Vrijdag 2 november, 13.00 tot ca. 16.30 uur

*UPDATE: onze prijsvraag is inmiddels verlopen, binnenkort een uitgebreid verslag!

MERK

EDITORS' CHOICE