NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio introduceert Power Conditioner Minelli

Akiko Audio heeft de nieuwe Minelli powerconditioner gepresenteerd, genoemd naar de Italiaanse barokcomponist uit de 17e eeuw, maar geheel van deze tijd met z’n compacte bouwwijze en veel van de techniek van het topmodel Corelli.

Volgens ontwerper Sander van Berlo was er veel vraag naar een betaalbare powerconditioner: “Ook in een minder kostbaar systeem  zorgt een goede stroomvoorziening voor een mooiere muziekbeleving, dankzij de verlaging van de ruisvloer. Volgens ons is de Minelli een apparaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!”

Inwendig is de Minelli voorzien van drie units van geweven carbon. Zowel de nul, de fase als de aarde worden apart behandeld. Het apparaat wordt gestabiliseerd met zwarte hars, om ongewenste microphonie effecten adequaat te onderdrukken. Het aluminium voorpaneel is energetisch behandeld. Aansluiten is eenvoudig; gewoon de aansluitkabel in een vrij contact van de stroomverdeler aansluiten.

"Wat mag u mag verwachten: door de lagere ruisvloer worden meer boventonen en kleine details hoorbaar. Dat zorgt voor een betere herkenbaarheid van instrumenten en meer emotie tijdens het genieten van uw muziek. Luistermoeheid krijgt geen kans."

Meer informatie en prijzen: www.akikoaudio.com


EDITORS' CHOICE