NIEUWSAccuphase

Luistershow Poulissen op 27-10 met Accuphase’s AC-6 en Hatfield’s End vinyl

Audiodealer Poulissen Audio Video Center in Roermond organiseert op zaterdag 27 oktober aanstaande een luistershow waarin Accuphase’s mc-element AC-6 en het eerste vinylalbum van Hatfield's End getiteld “Stonehenge The Story So Far - May'99” centraal zullen staan. Tijdens de luistershow zal de officiële release van het vinylalbum plaatsvinden. Speciaal voor deze gelegenheid zal de directie van Accuphase vanuit Japan overkomen om het eerste van “Stonehenge The Story So Far - May'99” in ontvangst te nemen. 

Luistershow Poulissen op zaterdag 27 oktober

Platenlabel Hatfield’s End heeft de LP “Stonehenge, The Story So Far – May 99” aangekondigd. Deze LP is een vervolg op de reeds eerder uitgeven Stonehenge CD-reeks. Volgens Hatfield’s End is de nieuwe LP de “audiofiele standaard op vinyl”. De officiële release van de plaat vindt plaats tijdens de luistershow bij Poulissen op zaterdag 27 oktober 2018.

Het Japanse Accuphase is een hoog aangeschreven Japans merk van audioapparatuur. Hatfield’s End heeft een samenwerking met Accuphase kunnen bewerkstelligen. Dit is absoluut bijzonder, aangezien Accuphase al vele jaren garant staat voor absolute topkwaliteit in de hifiwereld. Accuphase zal de AC-6, zijn nieuwe mc-element, demonstreren. Het nieuwe element is de opvolger van de AC-5. De AC-6 is gemaakt van exclusieve materialen zoals titanium, een cantilever van borium en een magneet gemaakt van neodymium. Volgens Accuphase heeft de AC-6 superieure aftastingseigenschappen.

Tijdens deze officiële introductie zal het eerste exemplaar van de nieuwe vinylplaat van Hatfield’s End worden overhandigd aan de directie van Accuphase, die speciaal voor deze gelegenheid vanuit Japan naar Roermond zal komen.

Bijzonder om te vermelden, van 17.00 tot 18.00 uur wordt aan de aanwezigen van het event de mogelijkheid geboden om samen met het brein achter Hatfield’s End - Stonehenge en/of met de directie van Accuphase op de foto te gaan. Deze foto’s worden genomen door Isabelle Hattink (verkozen als beste bruidsfotografe van de wereld).

Herkomst en achtergrond Hatfiield’s End

In november 2000 werd het cd-album Stonehenge 4 “Echoes Of Ancient Mysteries” uitgebracht. Stonehenge 4 werd gepresenteerd als een Engelse productie, gecomponeerd en uitgevoerd door een groep die zich Hatfield’s End noemt. De mysterieuze band blijkt succes te hebben, immers twintig weken staan zij in de top 100 . Op internet circuleren de gekste geruchten over de samenstelling van de band. Syd Barett, de geniale gestoorde oprichter van Pink Floyd, zou deel uitmaken van het collectief.

In oktober 2005 wordt het mysterie onthuld bij de presentatie van Stonehenge 5 “Revealing the Myth”.  Achter de naam Hatfield’s End gaat de Bredase muzikant en Accuphase-importeur Paul Hattink schuil. Jarenlang heeft hij in zijn Furrier studio geschaafd aan zijn composities waarbij de sublieme geluidskwaliteit een belangrijk uitgangspunt was.

In 2007 werd de Stonehenge triologie vervolmaakt met “Concerto de Stonehenge”. Dit is een muzikale reis vanuit Engeland naar Santiago de Compostella.

Achttien jaar na de sensationele eerste cd van Hatfield’s End, zal op veler verzoek op zaterdag 27 oktober 2018 het eerste vinylalbum uitkomen met daarop geremasterde nummers van de Stonehenge triologie maar ook het nieuwe nummer Bloodbrothers, refererend aan de vriendschap tussen Paul Hattink en medeproducer Andy Broeders. Het slotnummer is het ingetogen nummer “To Isabelle” van Paul’s soloalbum “No limits”. Dit nummer heeft Paul geschreven voor zijn talentvolle dochter Isabelle Hattink.

Isabelle is een beroemd fotografe en is in 2018 verkozen als beste bruidsfotografe van de wereld. Zij zal haar vader op deze dag vergezellen en de kopers van de LP vereeuwigen samen met de maker en de directie van Accuphase.

Uitnodiging luistershow Poulissen: locatie en programma

Programma zaterdag 27 oktober 2018:

  • 16.00 – 17.00 uur: introductie unieke Stonehenge lp en Accuphase AC-6 mc-element, tevens gelegenheid om vragen te stellen
  • 17.00 – 18.00 uur: mogelijkheid tot aankoop van de lp “Stonehenge The Story So Far- May ’99”; kopers van de lp Stonehenge kunnen desgewenst op de foto met Paul Hattink, Andy Broeders of de directie van Accuphase.

Locatie:

  • Poulissen Audio Video Center
  • Schoenmakersstraat 19
  • 6041 EX Roermond
  • E-mail: info@poulissen.nl
  • Website Poulissen: https://www.poulissen.nl/
  • Tel:  +31 (0) 475 - 335 716
MERK

EDITORS' CHOICE