Estelon YB, Moon 390 en workshop Netverbetering bij Wilbert op 20-21 oktober

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober ben je van harte welkom bij Hifi Studio Wilbert in Utrecht voor uitgebreide demonstraties met de Estelon YB luidsprekers en Moon MiND-2 module. Er is bovendien volop aandacht voor netverbetering in een workshop rond netsnoeren, voedingsfilters en meer.

Estelon YB luidsprekers

Met de gloednieuwe YB is Estelon toegetreden tot de Super Liga van luidspreker-ontwerpers en bouwers. "Zelden zie én hoor je een luidsprekersysteem waarbinnen opmerkelijke bouwkwaliteit, ontwerpfilosofie en klankeigenschappen zo uitzonderlijk goed zijn verenigd," aldus de enthousiaste reactie bij Wilbert. 

De Estelon YB heeft het voorkomen van een sculptuur en is door het gesloten basontwerp heel goed plaatsbaar in kleinere ruimtes en ook dichtbij een achterwand. De hoog geplaatste Beryllium tweeter is het middelpunt van een schoon en open klankbeeld. Het team van Hifi Studio Wilbert laat de Estelon YB's glimmen met de dCS Rossini (en met een beetje geluk is dCS Bartók er ook al!) en een verse Spectral set, compleet met MIT-bekabeling en Shunyata Power. Laat je verrassen door de ervaring die de Estelon YB je geeft.

Moon MiND-2

In een tweede luisterruimte zal de kersverse Moon 390 compleet met MiND-2 opgesteld staan om samen met de Moon 330 A en een paar Golden Ear's Reference weergevers muziek te maken. Er zal online gestreamd worden vanuit Qobuz Hi-res en TIDAL's MQA direct via de Moon 390.

Workshop Netverbetering + aanmelden

Zoals gezegd is er in het weekend van 20 en 21 oktober ook volop aandacht voor netverbetering, middels een workshop. Je mag daarbij onder meer rekenen op antwoorden op de vragen wat zijn de do's en don'ts als het gaat om je hifi-set beter te laten klinken, en hoe zit het nu precies met al die kleine beetjes die samen helpen tot een enorme verbetering van je luisterervaring? Daarbij zullen onder meer de meterkast, zekeringen, netsnoeren, voedingsfilters en voedingsvervangers aan bod komen.

Je kunt je via deze link aanmelden voor de demonstraties en/of de workshop. Je hebt de volgende keuzes:

Estelon-demo

Zaterdag 20 oktober, 10.30 | 12.00 | 13.30 uur
Zondag 21 oktober, 10.30 | 12.00 | 13.30 uur

Workshop netverbetering 

Zaterdag 20 oktober, 12.00 of 13.30 uur
Zondag 21 oktober, 12.00 of 13.30 uur

Hifi Studio Wilbert | Korte Jansstraat 11, Utrecht

MERK

EDITORS' CHOICE