Vivid Audio Kaya bij Beter Beeld & Geluid zaterdag

De laatste show in de Indian Summer-serie van Beter Beeld & Geluid, op zaterdag 6 oktober aanstaande, staat in het teken van de Vivid Audio Kaya. Ewald Verkerk van Terrason Audio zal aanwezig zijn om de luidsprekers te presenteren en de bezoekers te trakteren op zijn unieke muziekkeuze.

Vivid Audio Kaya

De Kaya is een echte Vivid, met alle kenmerken die we van het merk gewend zijn. Alle drivers, filters en behuizingen zijn in huis ontwikkeld en gefabriceerd. De Kaya heeft de herkenbare ronde Vivid vormen, volledig volgens het principe ‘vorm volgt functie’. Ze zijn wel voor het eerst door een extern designbureau getekend op basis van de akoestische aanwijzingen van Laurence Dickie zelf.

De Kaya-lijn, die zijn naam ontleent aan het Zulu-woord voor ‘thuis’, bestaat uit de Kaya 25, 45 en topmodel 90 en zal gepositioneerd worden tussen de Oval en de Giya. Daarnaast zijn er twee kleinere modellen beschikbaar: de S15 en C25. Het team van Beter Beeld & Geluid zal de Kaya 45 gaan demonstreren op een set die zij 'uitermate synergetisch vinden samengaan met deze luidsprekers': de Linn Akurate DSM Katalyst streamer met Linn Akurate 4200 4-kanaals eindversterker. De Kaya bi-amped wordt aangestuurd.

Show en aanmeldingen

Deze show zal worden gehouden op zaterdag 6 oktober in de vestiging in Hilversum en begint om 13.00 uur. Er wordt uiteraard gezorgd voor de nodige versnaperingen. Om van tevoren te kunnen voorspellen hoeveel stoelen er neergezet moeten worden, wordt het op prijs gesteld als je hier je gratis ticket reserveert.


EDITORS' CHOICE