A10Audio/Room4Music per direct dealer van Merrill Audio

Het Amerikaanse Merrill Audio is op de Europese markt een betrekkelijke nieuwkomer. Onbekend maakt veelal onbemind. Dat geldt gelukkig niet voor Alex Loth van A10Audio. “De allereerste klanken via de Merrill Audio Jens phono stage waren welhaast een openbaring”, zegt Loth die het merk direct omarmde. 

Merill Jens phono-versterker

A10Audio/Room4Music is een autoriteit op het gebied van analoge audio. Alex Loth heeft een breed aanbod en veel producten in het topsegment. Neem het Zwitserse platenspelermerk Thales en het recentelijk opnieuw geïntroduceerde My Sonic Lab. Voor dit soort bijzonder merken maken vinylliefhebbers desnoods een lange autorit, aldus A10Audio.

“Juist daarom”, vertelt Ton van der Veeken van Hear Everything Audio Import, “klopte ik bij Alex aan met de Jens phonostage. Als iemand de kwaliteiten van ‘mijn’ Jens zou kunnen beoordelen is het Alex, en als er één audiowinkel klanten heeft die de Merrill Audio Jens op waarde kunnen schatten, is het A10Audio!

Wat maakt de Merrill Audio Jens phono stage zo bijzonder? Jens phono stage is speciaal ontworpen om – in de woorden van Merril zelf - ‘to provide low output moving coil cartridges with 70dB gain with very low noise and excellent dynamics.’ De Jens combineert daardoor zo goed met de topcartridges van My Sonic Lab. Fluisterstille weergave waarin de muziek alle ruimte krijgt.”

Oprichter van VPI Industries, Harry Weisfeld, over de Jens: “The best phono stage I’ve ever heard.”

Liefhebbers van vinyl die de kwaliteiten van de Jens phone stage willen ontdekken, maken het beste een afspraak met Alex Loth.

Meer weten? Neem contact op met A10Audio of kijk op de website van A10Audio.

 

A10Audio

Burgemeester Roëllstraat 10

1064 BM Amsterdam

Tel: +31(0)20 - 758 7290

info@a10audio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE