NIEUWSBergmann

Zaterdag: Classic Albums-middag bij Beter Beeld & Geluid

We hebben nog een aantal Indian Summer-shows in het vooruitzicht bij Beter Beeld & Geluid, waaronder de ‘Classic albums‘-middag die deze zaterdag 29 september op de agenda staat.

"Wat is er fijner dan het spelen van absolute rock/pop/jazz/klassiek-klassiekers, op een prachtsysteem en uiteraard vanaf vinyl? Wij bezorgen je een middag vol mooie muziek en nodigen je uit om ook je eigen ‘klassiekers’ op vinyl mee te nemen! Wat een mooie gelegenheid om daarna even lekker na te kletsen over de gedraaide platen met een drankje/hapje!"

Meerdere draaitafels

Je mag deze middag rekenen op maar liefst 3 verschillende draaitafels, namelijk de Bergmann Magne, de Wilson Benesch Circle 25 met A.C.T. 25 arm en de Luxman PD-171A.

Er zal daarnaast gespeeld worden met de EQ500 phono-trap en L-509X geïntegreerde versterker van Luxman en de SHL5+ 40th Anniversary luidsprekers van Harbeth, die ook tijdens de XFI te bewonderen waren.

Classic Albums Show: aanmelden

De show zal plaatsvinden in de BB&G-vestiging in Hilversum vanaf 13.00 uur ‘s middags. Je kunt je via deze link opgeven voor deze show, dus reserveer snel je gratis ticket!

EDITORS' CHOICE