NIEUWSMartin Logan

Luistershows Martin Logan bij A10Audio op 29 september en 6 oktober

Martin Logan bouwt hybride elektrostatische luidsprekers. De huidige MasterPiece serie laat zien en horen waartoe een perfect afgestemde hybride in staat is. Nieuwsgierig geworden? Martin Logan’s ESL 9 Classic en ESL15A staan in de hoofdrol op 29 september en 6 oktober bij A10Audio in Amsterdam.

Martin Logan ESL 9 Classic en ESL15A bij A10Audio

“Het wordt in onze hoofdstad echt smullen geblazen op zaterdag 29 september en zaterdag 6 oktober aanstaande bij A10Audio. Op muzikaal gebied dan wel te verstaan. Twee modellen uit de MasterPiece serie van Martin Logan - de kleinste ESL 9 Classic en de grootste uit de lijn de ESL15a - zullen dan hun kunsten vertonen onder aanvoering van de meest hoogwaardige elektronica uit het Luxman huis (900-serie) en de EMMLabs stallen (PRE/MTRX2 set). Maar ook het bronmateriaal laat niks te wensen over. Zo zal onder meer het nieuwe vlaggenschip, de X1 van Lumin, de toehoorders verblijden met louter muzikale klanken. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje,“ aldus de verklaring van importeur Penhold en Martin Logan dealer A10Audio.

Martin Logan is naar eigen zeggen de onbetwiste technologieleider als het gaat om (hybride) elektrostatische weergevers en heeft deze technologie vervolmaakt en geperfectioneerd. De huidige MasterPiece serie laat zien en horen waartoe een perfect afgestemde hybride in staat is. Onhoorbaar is de overgang tussen het elektrostatisch paneel en de gekoppelde magnetodynamische laagweergevers. Dankzij het gebogen paneel is de spreiding comfortabel en de traditionele woofers zorgen, al dan niet actief, voor een stevig en strak fundament.

Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan naar een van beide demo dagen bij A10Audio in Amsterdam. A10Audio ontvangt de belangstellenden graag tussen 11:00-17:00 uur. Van tevoren even aanmelden wordt op prijs gesteld.

 

A10Audio

Burgemeester Roëllstraat 10

1064 BM Amsterdam

info@a10audio.nl

Tel: +31(0)20 - 758 7290

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »