Luistershow Naim ND555 op 05-09 bij Lexicon in Leidschendam

Op woensdagavond 5 september zal in samenwerking met Lexicom Multimedia in Leidschendam de nieuwe ND555 netwerkspeler worden geïntroduceerd. De nieuwe ND555 is het eerste model van drie nieuwe netwerkspelers van het Britse merk. Tijdens deze avond zal Fabien Basseux van Naim Audio de luisteraars wat meer vertellen over dit nieuwe topmodel uit de Naim 500-serie.

Uitnodiging demonstratie Naim ND555 bij Lexicon Mulitmedia in Leidschendam

Lexicon Multimedia nodigt belangstellenden uit voor een demonstratie van de Naim ND555 op komende woensdagavond 5 september. “Tijdens deze avond, die start om 19.15 uur introduceren we deze netwerkspeler, de technologie en de komende modellen de NDX 2 en de ND5 XS 2. Om ons later te richten op het luisteren van een selectie van muziek. We verwachten rond 21.00 uur de avond af te ronden.

Voor de opstelling van dit systeem gebruiken we de luidsprekers uit de 800 Diamond serie van Bowers en Wilkins. Verder zal er een NAC-552 voorversterker worden gebruikt en NAP 300 DR eindversterker.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Lexicom Multimedia, voor de organisatie vinden we het fijn als u aangeeft met hoeveel personen u komt! Hopelijk tot ziens.

De winkel van Lexicom kunt u vinden aan de Leidsekade 1 in Leidschendam, parkeren kunt u gratis in parkeergarage Damplein of langs de winkel,” aldus Lexicon Multimedia te Leidschendam.

MERK

EDITORS' CHOICE