NIEUWSMarantz

Exclusieve demo Marantz KI-Ruby in Luisterkasteel Stassen

Op High End München beleefde de KI-Ruby set van Marantz zijn wereldintroductie, bij Stassen Hifi in Tegelen kun je op zaterdag 15 september terug voor de exclusieve eerste demo in ons taalgebied. Gedurende drie luistersessies geleid door ontwerper en brand ambassador Ken Ishiwata ervaar je alles wat deze gloednieuwe en gelimiteerd uitgebrachte set van Marantz te bieden heeft.

KI-Ruby

De KI-Ruby Set, bestaande uit een eindversterker (PM-KI Ruby) en SACD speler (SA-KI Ruby), is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks. Elk apparaat is genummerd, voorzien van een robijntje en de handtekening van Ken Ishiwata.

De PM-KI Ruby (2x 100Watt) heeft een HDAM SA3 Module, MM/MC phono ingang met MMPP EQ. De SA-KI Ruby heeft het SACD-M3 mechanisme, ruime formaatondersteuning voor high-res, en Marantz Musical Mastering Streaming. De KI-Ruby Set zal op verzoek van Ken Ishiwata worden gedemonstreerd met de EISA award winnende Q Acoustics Concept 500.

Aanmelden

De drie Ruby sessies zijn op zaterdag 15 september om 10.30, 13.00 en 15.00 uur. Vanwege beperkte plaatsen is inschrijven noodzakelijk, dat kan via deze link

Luisterkasteel Stassen Hifi | Grotestraat 23, Tegelen

MERK

EDITORS' CHOICE