NIEUWSSennheiser

Sennheiser introduceert Momentum True Wireless op IFA 2018

Tijdens IFA 2018, de elektronicabeurs die plaatsvindt van 31 augustus tot en met 5 september in Berlijn, introduceert de Duitse audiospecialist Sennheiser een nieuw product in de Momentum-productlijn van hoofdtelefoons: de Momentum True Wireless. Deze bekende hoofdtelefoonlijn blijft bepalend met zijn integratie van geavanceerde technologie, superieure geluidskwaliteit en hoogwaardige materialen, aldus Sennheiser. De nieuwe en verfijnde bluetooth-oordopjes zetten een nieuwe standaard in audiokwaliteit, met behoud van de karakteristieke stijl en het gebruiksgemak van de Momentum-productlijn. 

Sennheiser Momentum True Wireless: volledig draadloos

Het eerste model van een nieuwe generatie Momentum-producten van het in Duitsland gevestigde Sennheiser belooft een grensverleggende geluidskwaliteit in de categorie draadloze oordopjes. Dat is vooral te danken aan de stereo audioprestaties, mogelijk gemaakt door Sennheiser’s 7-mm dynamische drivers. Samen met de nieuwste bluetooth-technologie, AAC codec-support en compatibiliteit met Qualcomm aptX levert dit exceptioneel hifi-geluid op, zonder kwaliteitsconcessies.

“De Momentum-lijn staat sinds jaar en dag voor een unieke combinatie van geweldig geluid, geavanceerde technologie en constructief meesterschap. We zijn trots de Momentum True Wireless te kunnen presenteren, waarmee we de kernwaarde van Momentum voor het eerst tot uitdrukking brengen in een daadwerkelijk draadloos product,” zegt Frank Foppe, Product Manager bij Sennheiser.

Sennheiser Momentum True Wireless: Transparent Hearing

Met de Transparent Hearing-functie biedt de Momentum True Wireless de mogelijkheid om tijdens het afspelen van muziek omgevingsgeluid toe te laten, zodat de luisteraar zich bewust blijft van de wereld om hem heen, of om een gesprek te voeren zonder de oordopjes uit te nemen.

Sennheiser Momentum True Wireless: slimme, draadloze ervaring

De Momentum True Wireless staat garant voor moeiteloze interactie met je digitale ecosysteem. Via directe stemtoegang kunnen slimme, digitale assistenten zoals Apple Siri of Google Assistant gelinkt worden aan de Momentum True Wireless.

Luister, communiceer en hou contact – allemaal via een vingertik op de intuïtieve touch-interface en via gesproken instructies. Lawaaiige omgevingen vormen geen probleem dankzij de dubbele directionele microfoons, die zorgen voor optimale stemdetectie, voor kraakheldere telefoongesprekken en soepele interactie met de spraakhulp. De Momentum True Wireless-ervaring kan ook gepersonaliseerd worden met de gratis Sennheiser Smart Control app, die het geluid afstemt op de persoonlijke voorkeuren van de drager via de ingebouwde equalizer in de oordopjes. De app wordt uitgebracht zodra het product beschikbaar is. Bovendien zorgt de aptX Low Latency compatibiliteit ervoor dat gaming of video content wordt versterkt doordat de audiotransmissie perfect wordt gesynchroniseerd met het beeld.

Sennheiser Momentum True Wireless: draadloze vrijheid

De batterij van de Momentum True Wireless gaat vier uur mee en is oplaadbaar via de compacte houder met geïntegreerde powerbank, voor totaal circa twaalf uur luisterplezier. De spatwater- en zweetbestendige oordopjes bieden een perfecte, comfortabele pasvorm en zijn verfijnd en duurzaam vormgegeven en geconstrueerd. Bij het openen van de met stof beklede houder zie je de oordopjes gelijk zitten, afgewerkt met metalen details aan de buitenzijde en vergulde laadcontacten en magneten.

Sennheiser Momentum True Wireless: prijs en leveringsinformatie

De Momentum True Wireless is vanaf medio november verkrijgbaar en kost 299 euro.


EDITORS' CHOICE