NIEUWSVivid Audio

Laurence Dickie introduceert de nieuwe Vivid Kaya persoonlijk bij AudioXperience

Zaterdag 1 september aanstaande ben je van harte welkom bij AudioXperience in Nuenen voor de introductie van de Vivid Audio Kaya-serie luidsprekers, die Laurence Dickie persoonlijk aan je voor zal stellen. 

Vivid Kaya

De Kaya is een echte Vivid, met alle kenmerken die we van het merk gewend zijn. Alle drivers, filters en behuizingen zijn in huis ontwikkeld en gefabriceerd. Denk ook aan de tapered tubes en een kast die op een soortgelijke manier is vervaardigd als de Giya.

“Nature knows best” en “form follows function” zijn ook hier weer de leidende research factoren geweest bij Laurence Dickie. Ronde vormen en het opheffen van paneelresonantie dragen zorg voor het zowel optisch als akoestisch naadloos integreren in de woonomgeving. Evenwel zien ze er qua design wat minder extreem uit dan we gewend zijn, om een ruimer publiek te bekoren. Ze zijn dan ook voor het eerst door een extern designbureau getekend op basis van de akoestische aanwijzingen van Dickie zelf. 

De Kaya-lijn, die zijn naam ontleent van het Zulu-woord voor 'thuis', bestaat in de basis uit Kaya 25, 45 en topmodel 90 en zal gepositioneerd worden tussen de Oval en de Giya.

Je bent op zaterdag 1 september welkom van 11.00 tot 16.00 uur, waarbij Laurence Dickie en het team van AudioXperience de nieuwe serie doorlopend zullen demonstreren. Lees meer over de modellen uit de nieuwe lijn van het merk op de website van AudioXperience

EDITORS' CHOICE