NIEUWSTeac

Teac voegt ondersteuning van Android toe aan HR Streamer App

Sinan Kökbugur | 15 augustus 2018 | Fotografie Fabrikant | Teac

Het Japanse Teac heeft ondersteuning van Android toegevoegd aan de HR Streamer App zodat de NR-7CD en de NT-505 nu ook met een Android-apparaat bediend kunnen worden. De app biedt dezelfde functionaliteit als de iOS variant.

Teac NR-7CD en NT-505: vanaf nu te bedienen met een Android-apparaat

Onlangs hebben wij een recensies gepubliceerd over de NR-7CD en de NT-505 van het Japanse Teac. In beide gevallen hadden wij onder andere als kritiek het ontbreken van ondersteuning van Android. Zou Teac onze kritiek gehoord hebben? Mogelijk wel. In elk geval heeft Teac de HR Streamer App geschikt gemaakt voor Android en de NR-7CD en de NT-505 kunnen dan ook vanaf heden met een Android-apparaat bediend worden.

De functionaliteit zou hetzelfde moeten zijn als van de iOS variant. De gebruiker kan het bedieningsscherm tot op zeker hoogte naar eigen wens aanpassen en scrollen in de eigen muziekverzameling zou eenvoudig en intuïtief moeten zijn. Gebruikers van Tidal en Qobuz krijgen dezelfde lay-out te zien en kunnen daarom makkelijk schakelen tussen lokaal opgeslagen muziek en muziek van Tidal en/of Qobuz.

De nieuwe app is vooralsnog alleen geschikt voor de NR-7CD en de NT-505. We weten het natuurlijk niet zeker maar het ligt in de lijn der verwachting dat de app in de toekomst ook andere apparaten van Teac zal ondersteunen.


EDITORS' CHOICE