NIEUWSPMC

Show rond PMC en Audio Analogue bij Stassen Hifi

Redactie Hifi.nl | 13 augustus 2018 | Fotografie Fabrikant | PMC

Zaterdag 25 augustus aanstaande staat Stassen Hifi volledig in het teken van de merken Audio Analogue en PMC. Je bent van harte welkom op het luisterkasteel in het Limburgse Tegelen om met deze merken (verder) kennis te maken.

Audio Analogue werd geboren in het prachtige deel van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995. De synergie tussen experts in high-fidelity, ingenieurs van gespecialiseerde electronica en verkoopmanagers met jarenlange ervaring vormde de basis van wat vandaag Audio Analogue is.

PMC is in 1990 opgericht door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis en een levenslange passie voor muziek leidde tot de productie van PMC’s eerste product: de BB5-A. Een actieve studio monitor. Dit ontwerp werd opgepakt door BBC Maida Vale en Metropolis Mastering en werd een wereldwijd referentie model gebruikt door Stevie Wonder’s Wonderland Studio, Prince, Hospital HDTV Broadcast London en voor gerenommeerde klassieke labels als Deutsche Grammophon, Decca en Harmonia Mundi.

5 sets in 5 ruimtes

Op zaterdag 25 augustus zijn zowel de eigenaar van Audio Analogue, Giuseppe Blanda, als de Nederlandse importeur van PMC aanwezig om hun kennis te delen. Er zullen vijf verschillende sets te bewonderen zijn:

1. PMC Twenty5.22 & Audio Analogue AACento

2. PMC Twenty5.23 & Audio Analogue Puccini Anniversary

3. PMC Twenty5.24 & Audio Analogue Pegaso

4. PMC Twenty5.26 & Audio Analogue Maestro Anniversary

5. Mystery Set

Je bent van harte welkom op zaterdag 25 augustus, inschrijving is niet noodzakelijk.

Stassen Hifi | Palazzo Luisterkasteel
Grotestraat 23, 5931 CS | Tegelen | 
www.stassen.nl

MERK

EDITORS' CHOICE