NIEUWSExposure

RealFineAudio Audiofair 2018: 30 juni

Al eerder aangekondigd, nu definitief in de agenda: de Audiofair 2018, op zaterdag 30 juni aanstaande in de sfeervolle tuin van RealFineAudio in Twijzelerheide.

De Audiofair zal deels in het teken staan van het Engelse high-end merk Exposure, met twee bijzondere sets in twee verschillende luisterruimtes. Daar is een serieuze primeur bij, want de Exposure 5010 voorversterker en monoblokken zullen voor het eerst in Nederland te beluisteren zijn.

Deze apparatuur zal de ATC SMC 40 gaan aansturen. In de kleine luisterruimte zal de Exposure 3010 S2 op Falcon speakers aangesloten worden.

Rondom de hifi studio is een zeer ruime tuin waar diverse kraampjes en tenten zullen staan met onder meer verkoop van lp en cd, elementrestauratie door Holistic Audio en een tent met diverse oplossingen voor kamerakoestiek met dhr M. Wijbenga (MWSounds&Solutions, verbonden aan Omrop Fryslan voor geluid en akoestiek). Ook Tonar heeft een kraam met diverse accessoires en CDVinyl4You is er natuurlijk met audiofiele lp’s en cd’s. Voor op maat gemaakte audiomeubels en stands kun je eveneens terecht op deze Audiofair, want ook Rensma Custom Made is van de partij.

Natuurlijk wordt er deze middag aan de innerlijke mens gedacht, met een barbecue en een drankje. Live muziek is er van Friesche bodem met Troubadour Bruno en een bier/wijn/whisky proeverij behoort eveneens tot de mogelijkheden. Tot slot zal het merk Luxman statisch zijn vertegenwoordigd als voorbode op een show in het najaar van 2018. Al met al een feestelijke bijeenkomst, eenieder is welkom!

Real Fine Audio Audiofair 2018
Zaterdag 30 juni, 11.00 - 17.00 uur

Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
Telefoon 06-14944640
info@itharkstee.nl
(bij drukte kun je parkeren op het terrein van Hacquebord, 150 meter verderop aan de Bjirkewei 5) 


EDITORS' CHOICE