Master of Sound-show bij Chattelin met Everett Porter

De Master of Sound-show van vrijdagavond 29 juni aanstaande bij Chattelin Audio Systems in Den Haag zal verzorgd worden in het bijzijn van Everett Porter.

"We zijn bijzonder blij dat niemand minder dan Everett Porter de derde Master of Sound-show bij Chattelin zal verzorgen," schrijft Peter Chattelin. "Everett Porter is al meer dan 14 jaar de lead recording & audio engineer van Het Concertgebouw. Hij zal deze avond veel vertellen, laten horen en laten zien wat er allemaal bij de producties komt kijken. Everett brengt bovendien de echte high-res studiomasters mee, dichterbij Het Concertgebouworkest kunnen we niet komen."

"We gaan een flinke uitdaging aan, want de Audio Regiekamer in het Concertgebouw is een 5.1-opstelling met Grimm LS1 monitoren. Dus hebben we afgesproken dat we dit met 5 stuks Grimm Audio LS1be's gaan nabouwen in onze grote demoruimte. We zijn onze partner Grimm Audio zeer erkentelijk voor alle hulp dit event mogelijk te maken."

Arrangement

Een kaartje voor deze avond kost € 55 per persoon. Onderdeel van de muzikale avond is een dinerbuffet en smakelijke hapjes en drankjes. Inschrijven kan op de website van Chattelin, via chattelin.nl/events.


EDITORS' CHOICE