NIEUWSVitus Audio

Vitus Signature-show bij RealFineAudio

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni staat er opnieuw een show gepland bij RealFineAudio in Twijzelerheide, deze keer volledig in het teken van de Signature-modellen van Vitus Audio.

'De Signature-serie is de overtreffende trap van de Reference serie. En wij dachten dat het met de Reference serie al niet beter kon...', schrijft Durk de Heij - 'Totdat we dit mochten beluisteren. Als u high end op topniveau wilt beluisteren,dan bent u van harte welkom. Onder andere met de Vitus SIA-025 MkII en CD-025 MkII (CD met DAC) staan klaar. En er komt nog meer...'

Inmiddels weten we de volledige opstelling dat weekend, met twee mooie sets: Vitus SCD-025 mkII en Alluxity Media One als bron met Vitus SIA-025 mkII en SS-025 eindversterker op de Wilson Benesch Discovery II, en de Alluxity Media One streamer met de Vitus RI-101 op een paar Wilson Benesch Square 3.

Je bent op vrijdag welkom van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
RealFineAudio | Bjirkewei 11, Twijzelerheide.

Audiofair

Zaterdag 30 juni zal RealFineAudio de Audiofair 2018 organiseren. Meer informatie volgt snel, maar wellicht een goede om alvast in de agenda te zetten - "Een dag voor hifi-muziek en levensgenieters!"

EDITORS' CHOICE