NIEUWSAkiko Audio

Nieuw: Akiko Audio Ground Conditioner Castello

Akiko Audio introduceert een nieuwe oplossing voor het verlagen van de ruisvloer in de weergaveketen: de Castello Ground Conditioner, een nulpunt (of 'zero-reference') voor je hifi-systeem.

"Ruis is een ongewenst signaal dat invloed heeft op alle aangesloten apparatuur in een audio- en videosysteem," schrijft Marc van Berlo van Akiko Audio. "De aarde van de stroomvoorziening die ervoor zorgt dat stroom kan wegvloeien, heeft een meer gecompliceerde taak dan doorgaans wordt aangenomen. Aarding wordt vaak beschouwd als een veiligheidsvoorziening waar verder weinig aandacht aan wordt besteed."

"De fabrikant heeft tijdens het ontwikkelen van de ground conditioner gemerkt dat een juist toegepaste aarde een grote invloed heeft op de weergavekwaliteit van uw muziek. Wij zien het als een technische verbetering, waar alle aangesloten apparatuur van profiteert! De zware Ground Conditioner vormt een nulpunt (zero-reference) voor uw systeem. Hoogfrequente oppervlaktestroom zoekt naar een laag energiepunt en zal de Ground Conditioner als aarde gebruiken. Er kunnen drie apparaten op aangesloten worden."

Volgens de fabrikant mag je een zeer eerlijke, neutrale en vooral ontspannen weergave verwachten. De krachtige werking zou meteen hoorbaar zijn. Meer informatie en prijzen vind je op de website: www.akikoaudio.com


EDITORS' CHOICE