Master & Dynamic MW50+: on-ear of over-ear? Allebei!

Het in de VS gevestigde Master & Dynamic bouwt voornamelijk hoofdtelefoons en het nieuwste familielid heet MW50+. De nieuwe MW50+ werkt draadloos, maar dat is niet wat hem uniek maakt. Wat de MW50+ wèl uniek maakt is het feit dat twee sets verwisselbare oorkussens worden meegeleverd zodat de gebruiker zelf kan kiezen of hij zijn MW50+ als on-ear of als over-ear model gebruikt.

Master & Dynamic MW50+: draadloze hoofdtelefoon met verwisselbare oorkussens

Master & Dynamic bestaat sinds 2014 en is gevestigd in New York in de VS. Het bedrijf bouwt voornamelijk hoofdtelefoons, zowel over-ear, on-ear als in-ear modellen. De nieuwe MW50+ wordt geleverd met twee sets verwisselbare oorkussens die magnetisch worden bevestigd op de oorschelpen. Het on-ear model is bedoeld voor op straat en onderweg en het over-ear model is bedoeld voor thuisgebruik, maar de gebruiker mag dat natuurlijk helemaal zelf bepalen.

De oorkussens van de MW50+ zijn gemaakt van memory foam en zijn overtrokken met lamsleer. Hoofdband en verbindingsstukken zijn gemaakt van roestvrij staal. De drivers hebben een membraan van beryllium met een diameter van veertig millimeter. Een draadloze verbinding via bluetooth werkt meestal tot een meter of tien, maar Master & Dynamic claimt een werkafstand van dertig meter dankzij een speciale antenne. De ingebouwde accu heeft een capaciteit voor circa zestien uur muziekplezier.

De gebruiker kan kiezen uit verschillende kleurstellingen. Binnenkort zal de MW50+ kunnen worden geleverd. We weten nog niet wat de MW50+ in Nederland gaat kosten, maar in Groot-Brittannië zal de hoofdtelefoon straks voor een bedrag van 349 Britse ponden van eigenaar wisselen.

Meer weten? Kijk op de website van Master & Dynamic.

 

 


MERK

EDITORS' CHOICE