Nieuw adres voor hoofdtelefoons: Headphone Auditions Amsterdam @ Concerto Audio

Rob Nijman | 19 april 2018 | Fotografie Fabrikant

Er is een audioadresje bijgekomen in de Utrechtsestraat in Amsterdam, de drukke muziekstraat waar je ook platenzaak Concerto en audiospeciaalzaak Concerto Audio vindt: Headphone Auditions Amsterdam.

Headphone Auditions Amsterdam is half april van start gegaan op één hoog bij Concerto Audio in de Utrechtsestraat nummer 40. Headphone Auditions is een speciaalzaak in hoofdtelefoons waar in een gemoedelijke huiskamersfeer via topklasse hoofdtelefoonversterkers – zoals de Sennheiser HDV800, de buizenversterker Unico SH van Unison Research of de M-DACmini van Audiolab – naar alle LCD modellen van Audeze, de Focal Elear en het topmodel Utopia, de Sennheiser HD800s en de Grados GS2000e en GS1000e te luisteren is. Ook de elektrostatische Sonoma Model One of de ABYSS AB-1266 phi en de HAMT-1 van o’Bravo zijn van de partij.

Lees ook onze review van de Sonoma Model One

Verder in het assortiment staan de Chord Hugo 2 met zijn maatjes Mojo/Poly demo-klaar voor een ontspannende luistersessie. Luisteren kan met een brede selectie van hi-res muziek via de ROON Nucleus. Binnenlopen kan altijd, maar het is aanbevolen even een afspraak in te plannen via de website www.headphoneauditons.nl. Dat kan ook buiten de openingstijden van Concerto Audio. 

Headphone Auditions Amsterdam
@ Concerto Audio
Utrechtsestraat 40 
1017 VP Amsterdam

www.audiophileartisans.com 
www.headphoneauditions.nl


EDITORS' CHOICE