Lyngdorf TDAI3400-demo's bij AudioPerfect in Oostkamp

Lyngdorf heeft onlangs de TDAI3400 geïntroduceerd, en dat is voor AudioPerfect reden genoeg voor een audiofeestje. "Het is kort samengevat een highend versterker (2x200W bij 8 Ohm, 2x400W bij 4 Ohm), een digitale signaalprocessor (Lyngdorf RoomPerfect), een PCM/DSD digitaal-analoog-convertor, een analoog-digitaal-converter, een HDMI-switcher én een muziekstreamingapparaat", zegt Peter Neirinck enthousiast. Je kunt het apparaat op zaterdag 5 mei bij AudioPerfect komen beluisteren.

Je hoeft er in principe slechts luidsprekers aan te hangen, te verbinden met internet of een USB-opslagapparaat met muziekbestanden aansluiten en je kan al beginnen luisteren. Je kunt er alle soorten bronnen mee aansluiten (digitaal en analoog) en tegelijk muziek afspelen via je lokaal netwerk, aangesloten USB-bronnen (stick, disk), van je Apple-apparaten (via Airplay), van je andere apparaten (via Bluetooth), van Spotify (via internet) en van een Roon-server. Andere internetbronnen dan Spotify worden verwacht via softwareupdates.

De TDAI3400 heb je in de standaarduitvoering voor € 5.000,-. Aanvullende opties zijn 4K HDMI-ingangen en –uitgang (€ 400,-) en gebalanceerde analoge ingangen (€ 400,-). "Totaal geen zotte prijs voor zoveel functionaliteit én kwaliteit, want ik durf deze versterker tegen om het even welke andere versterker vergelijken. Er bestaat ongetwijfeld nog beter, maar tegen welke prijs…?"

AudioPerfect demonstreert de “bijna-alleskunner” op zaterdagmiddag 5 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Als luidsprekers is gekozen voor de Sonus Faber Olympica III, een 'prachtig meubelstuk dat ook nog eens wonderlijk mooi klinkt'. De bron is hoofdzakelijk de 432EVO Aeon streamer met SQi. Schrijf in via een mailtje aan peter@audioperfect.be om je plekje te reserveren.

AudioPerfect | Dom Van Asschestraat 2, Oostkamp, West-Vlaanderen. 

MERK

EDITORS' CHOICE