Audio-Life Draaitafelshow met Audio Note en Dr. Feickert

Op zaterdag 28 april organiseert Audio-Life opnieuw een huisshow. Het team van de speciaalzaak in Buren laat je niet alleen horen dat een setup met platenspeler goed kan klinken, maar vertelt je ook over de technische aspecten en het opzetten van een goede analoge set. Ook al wordt vinyl steeds vaker als bron gekozen vanwege de bijzonder goede geluidskwaliteit, het is namelijk niet vanzelfsprekend dat vinyl goed klinkt!

Workshop afstellen

Het komt immers niet zelden voor dat hoogwaardige platenspelers en elementen en bijbehorende versterking verkeerd worden toegepast. "Een juiste afstemming van platenspeler, element en Phono-versterker in combinatie met een goede afstelling is essentieel om ook het maximale rendement uit je kostbare vinyl te halen. In samenwerking met Marco de Wilde van Music2 en Roger Poulussen van Analogue Service Roermond nemen we je mee bij het opzetten en afstellen van een draaitafel. Roger zal stap voor stap een platenspeler afstellen en daarbij de verschillende types platenspeler en elementen benoemen en toelichten."

Audioshow: twee sets

Aansluitend kun je luisteren naar twee prachtige analoge installaties. Er is voor deze dag gekozen voor een set die volledig bestaat uit Audio Note-componenten, waaronder de TT2 draaitafel met een Audio Note IO MC-element, de M6 Phono voorversterker, AN-S6 Step-up transformator, de Conquest 300B mono eindversterkers en AN-E Signature luidsprekers.

De tweede set bestaat uit de Feickert Blackbird platenspeler, Airtight PC1 MC element, de Merril Audio Jens phono versterker, de Avantgarde XA geïntegreerde versterker en Sonus Faber Amati Homage luidsprekers.

Aanmelden

Iedereen is vanaf 11.00 uur van harte uitgenodigd, waarna je wordt getrakteerd op heerlijke koffie met wat lekkers. De show zal tot ongeveer 15.00 uur duren, waarna de dag wordt afgesloten met een glas wijn en een hapje. Een aanmelding vooraf is gewenst wegens beperkte ruimte: graag een mail naar info@audio-life.nl.

Wat: Audio-Life Draaitafelshow
Waar: Audio-Life, Hulsterstraat 26a, Buren
Wanneer: zaterdag 28 april van 11.00 tot 15.00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE