NIEUWS

dB Magix: kleine krachtige versterkers voor iPhone (en Android)

De Oostenrijkse fabrikant dB Magix heeft een serie digitale hifiaccessoires gemaakt voor Apple iOS apparaten. Het gaat onder andere om mooi voorgegeven versterkers die voor een voller en mooier geluid kunnen zorgen. De nieuwe accessoires hebben een lightning-aansluiting voor Apple. 

dB Magix: hifiaccessoires voor iOS apparaten

Met meer dan 15 jaar ervaring in de audio-industrie, gelooft het Oostenrijkse dB Magix dat “een gouden luisterervaring betaalbaar kan zijn.” Het bedrijf biedt een breed scala aan producten met koptelefoons, versterkers voor mobiele telefoons en draadloze luidsprekers die een uitstekende mobiele audio-ervaring bieden voor elke klant. db Magix is ook een Apple MFi-ontwikkelaar en productielicentiehouder.

“We zijn verheugd dat we onze geavanceerde audioproducten naar de wereld kunnen brengen,” zei de vice president van dB Magix. “Elk van onze componenten maakt een verschil op het gebied van geluidskwaliteit. Daarom investeren we zwaar in onderdelen, met name in passieve componenten zoals kristallen, inductors en condensatoren. We geloven dat een goed audiosysteem niet betekent dat je alle beste eenheden louter samen plaatst. In een goed systeem werkt elk onderdeel – van codec, versterker tot luidsprekers – samen om een symfonie te creëren.”

Een aantal versterkers van db Magix wordt ook ondersteund met de Soundwise App voor een betere regeling van de geluidskwaliteit. Ook voor een slechthorende kunnen de producten van db Magix een uitkomst bieden. Voor een muziekliefhebber die de zachte passages in zijn favoriete klassieke muziek niet meer kan horen of niet meer kan genieten van die ene geweldige drumsessie, heeft dB Magix een aantal goed werkende oplossingen die in ieder geval in positieve zin een bijdrage kunnen leveren aan het beleven van muziek of het luisteren naar films en televisieprogramma’s.

db Magix heeft onder andere de AC3 Flute in het assortiment. Het ontwerp van de AC3 is geïnspireerd door de vorm van een fluit. Met een roestvrijstalen 3,5 millimeter koptelefoonaansluiting en een aluminium body heeft de AC3 een uitstekende resolutie en geluidskwaliteit met een low-power premium DAQ-converter aan boord. Het is ook Apple MFi Certified en ontworpen om compatibel te zijn met iOS-apparaten die lightning gebruiken. De AC3 Flute weegt 15 gram en kost net geen 60 euro. Er is overigens ook een AC3 Flute die geschikt is voor Android en deze is net zo duur.

Meer weten? Andere producten bekijken? Kijk dan op www.dbmagix.nl.


EDITORS' CHOICE