NIEUWSVPI

VPI lanceert JMW Fatboy-draaitafelarmen

Het Amerikaanse draaitafelmerk VPI Industries heeft de nieuwe JMW-Fatboy-draaitafelarmen getoond op de Axpona-beurs in de VS. Zowel Unipivot- als cardanische versies worden getoond en zijn beschikbare keuzes voor alle VPI-draaitafels. Bovendien kunnen de nieuwe armen eenvoudig met andere draaitafelmerken worden gecombineerd. De beschikbaarheid van Unipivot- en cardanische versies is gecreëerd om een grote groep liefhebbers te bereiken.

VPI JMW Fatboy: twaalf inch, later ook in tien inch en negen inch

De Fatboy voegt een nieuw niveau toe aan de toonarmen van het in de VS gevestigde VPI Industries. Op de Unipivot-versie kan de azimut aangepast worden met behulp van de stelbouten voor de zijarmen, de verstelbare zijgewichten of het meegeleverde dubbele draaipunt. Door de combinatie van een 3D-geprinte buis met de fijn bewerkte achterkant en contragewicht, creëert deze de perfecte balans tussen precisie en balans. Het fijn instelbare contragewicht maakt het instellen van het element eenvoudiger dan ooit.

Aanvankelijk zijn de Fatboy (Uni en cardanisch) alleen verkrijgbaar in een lengte van 12-inch, maar zullen uiteindelijk zullen ook versies van 10 inch en 9 inch worden uitgebracht. De draaitafelarmen wisselen in de VS voor 4.000 dollar van eigenaar en zijn compatibel met eerdere versies voor alle VPI-draaitafels (let op: past niet op de modellen Travellers of Nomads V1 zonder serieus doe-het-zelf werk). Prijzen voor Nederland zijn nog niet bekend.


MERK

EDITORS' CHOICE