Head-fi show Beter Beeld & Geluid

Eind vorig jaar besloot het team van Beter Beeld & Geluid zich vol te richten op een groot assortiment aan head-fi. Tijdens een geslaagde eerste show rond de jaarwisseling werden de merken en keuzes gepresenteerd. Dat evenement doen ze nog eens dunnetjes over met diverse noviteiten, op zaterdag 28 april aanstaande.

"We demonstreren wederom het neusje van de zalm… Zo introduceren wij de Sonoma Model One in onze winkel. Zonder enige twijfel een van de beste hoofdtelefoons op de markt op dit moment! Vanwege de open natuur van deze hoofdtelefoon zullen wij deze in onze stilste ruimte demonstreren: onze volledig akoestisch geïsoleerde home cinema!"

Primeurs

Andere showprimeurs zijn de nieuwe in-ears van 64 Audio – door vele professionals, artiesten en het team van BB&G zelf beoordeeld als de beste ter wereld – en de planars van MrSpeakers.

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special, waar je naast nieuws, achtergronden en reviews ook een verslag vindt van CanJam Singapore

De Hifiman Sundara en de zeer betaalbare Audeze LCD2C beleven eveneens hun showdebuut. Daarnast zijn de hoofdtelefoons van Final van de partij, inclusief het D8000 topmodel. Al deze hoofdtelefoons zullen worden aangestuurd door de meest prachtige hoofdtelefoonversterkers van onder andere Astell & Kern, Burson, Lindemann, Luxman, Meridian en Questyle. Tot slot kun je luisteren naar hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins, Master & Dynamic, Meze en Sennheiser.

Show

Op zaterdag 28 april van 11.00 tot 17.00 uur ben je welkom om binnen te wandelen om jezelf onder te dompelen in de beste head-fi. Eigen muziek/DAP’s/hoofdtelefoons welkom!

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
tel: 035-6215346
email: info@beterbeeldengeluid.nl


EDITORS' CHOICE